onsdag 5 november 2008

Glad igen!

Nu är jag glad igen. Tack alla gulliga kommenterare för stöd och uppmuntran:-) Jag upptäckte sent igår kväll vad jag hade gjort för fel och det hela berodde på felöversättning av mig.  Jag önskar bara att jag hade gjort detta detektivarbete lite tidigare. Jag får fortfarande sticka de flesta varven 2 eller 3 gånger men det går i alla fall framåt:-) 

Jag har även fått fyra jättefina mönstertidningar som jag har beställt från England. Det är två tidningar fulla med julmönster och två med leksaker, påskpynt och annat smått och gott. Det ska bli jättekul att prova dessa men just nu är jag lite smått besatt av min sjalstickning. 

Något mer jag är väldigt glad över är att våra zebrafinkar kanske kommer att få små ungar. Teyla har laggt tre ägg i boet än så länge.... spännande, jag ska hålla er uppdaterade om hur det går.

3 kommentarer:

svartanova sa...

Vad mycket spännande du har att se fram emot!

Jag tycker också att boksidan verkar bra. Vi ses där! :)

MiA sa...

Gokväll!
Så vacker sjalen blir! Fint färgval :)
Och spännande med fågelungar - hoppas det går bra.
Och - glömde svara på din fråga igår. Hmm.. mja... till att börja med blir det nog ingen online-försäljning. Precis som du skrev så känns det lite osäkert att skicka :( Men bilder ska det nog kunna bli iallafall.

Önskar dej lycka till med sjalstickningen!
MiA

Theos sa...

Detta är både Ulligt Gulligt och grönt... ser verkligen ut att kunna bli en super vacker hummm hur stavas det så... schal, sjall? ja den ser ut att bli super fin iaf...

Kram