fredag 2 juli 2010

Skapat till camp-scrap

Camp-scrap på big picture scrapbooking är så himla kul. Det håller på hela juli och är fullsmockat med inspiration, tävlingar och härliga människor, I love it :-) Hittills har jag knåpat ihop dessa 4 layouter till den kursen men fler kommer det garanterat att bli.Jag älskar rubons som man kan gnugga fast så här över fotonVisst är den här lilla tjejen så himla söt.

och pingviner... det är en av mina favoriter

Ikväll har jag virkat en hel del men det kan jag tyvärr inte visa än. På söndag ska jag visa upp lite i scraplyckans blogg, dom har ju börjat sälja tillbehör till amigurumis det har ni väl inte missar. Klicka HÄR så kommer du till shoppen.

Annars så har jag njutit av solen, vågat mig ut  på en liten cykeltur och ätit glass. Jag har mått lite bättre idag och det är så himla skönt. Det bästa med ångestbesvär är lättnaden när den försvinner, haha! Jag har också fått min första pocketbytebok. Ni glömmer väl inte bort det? jag skulle vilja byta en massa saker. 


Alla era söta kommentarer gör mig så himla glad så tack till er alla!

KRAM!

4 kommentarer:

zαnуα ♥ sa...

Fina fina fina =D
Jag hade funderingar på scrap camp jag med, men nu är det ju försent att anmäla sig..typiskt :P
Alla layouterna är kanon, och den första layouten i inlägget fastnade jag speciellt för, supersnygg vännen!

Maria sa...

Härliga layouter! Jag tyckte att bebis-varianten var så jättesöt - både för att barnet i sig var gulligt men också för hela kompositionen.
Roligt att höra att du har mått lite bättre - det är inte kul med de där mörka stunderna, jag vet. Önskar dig ljusning steg för steg, hoppas att du får en fin helg.
Maria

farmor ankus sa...

Så söta dom var pingvinen och tösen, var har du hittat dom.
Ha det gott
kram

Bollebygdsbo sa...

Du är så kreativ!
Gör så mycket fint av olika material och ger inspiration. ;)