torsdag 1 juli 2010

Ny stämpelförvaring och bloggtankar

Idag har jag fixat om förvaringen för mina stämplar. Grejen är det att jag är så lat att jag aldrig orkar gå igenom pärmen med dom i och sedan sätta tillbaka stämplarna på sin plats. Jag försöker numera att acceptera min lathet och istället organisera mitt liv efter det, hehe. Så nu har jag stämplarna på en stor tavla nära där jag sitter så att jag ser dom och enkelt kan ta ner dom och sedan sätta tillbaka dom. Nu ska banne mig stämplarna användas!

Jag började med att stämla upp alla stämplar så att alla fick sin speciella plats. Sedan satte jag över ramens akrylframsida och började sätta dit stämplarna.

Så här blev resultatet, ursäkta den dåliga bilden det var väldigt svårt med ljuset när den hängde på väggen.

Jag har varit lite oinspirerad att blogga på den sista tiden vilket känns jättetråkigt. Nu hoppas jag på att kunna blåsa liv i blogglusten igen genom att skriva lite mer om mitt liv och mina tankar, jag hoppas ni står ut att läsa om det, hehe. Som ett led i detta tänkte jag försöka mig på en stående punkt i blogginläggen som heter, "det här gör mig glad idag". Jag kämpar verkligen med att se det positiva runtomkring mig fast att jag bara går hemma och mår rätt dåligt men alltid är det ju något man blir glad över. Det kan vara allt från en färg till ett speciellt verktyg, en person eller kanske en speciell blogg. Vi får se hur det utvecklar sig helt enkelt :-)

Att lyssna på podcasts från underbara Lain från scrap happy. Jag tror inte att det spelas in längre men jag har just upptäckt det så jag har många program att lyssna på ändå :-) Klicka HÄR för att komma till scrap happys podcasts.


11 kommentarer:

Elisabeth sa...

Mycket finurlig stämpel förvaring.. Vart får man allt i från... Och blogga på sommaren har jag konstaterat vara en bedrift.. Jag sitter där och glor och vad blir skrivet... Öhhhh...
Kram <3

Monica Hansen sa...

Smart!

zαnуα ♥ sa...

En kanonbra idé ju :D Dessutom gillar jag din inställning =) Jag är själv lat som tusan, och har också börjat lära mig acceptera det, och organisera därefter.. Det som inte finns på en armlängds avstånd används inte ofta om man säger så :P

A'laEmmeli sa...

Wow så smart du är!! Vart har du köpt tavlan och hur stor är den? Det vore verkligen något att ta efter för jag är oxå lat av mig och om scrapsakerna ligger för långt ifrån när jag sitter och scrappar så använder jag hellre något närmre än att gå och hämta det. ;) Inte alls bra!

Gillar oxå ditt nya inslag med: Det som gör mig glad idag! Ska bli intressant att följa!

Kram
Emmeli

Pippin sa...

Jättesmart! Man får en väldigt bra överblick vad man har för stämplar, det är så lätt att glömma sånt man köpt för ett tag sen.
PS Älskar dina nålfiltade dockor.

Maria sa...

Smart gjort! Det är härligt att få se andras idéer till förvaring o annat. Själv har jag alla mina stämplar liggande i lådorna i en hurts, inköpt på IKEA. Har den alldeles vid mitt arbetsbord, så det funkar faktiskt bra.Men det är ändå lätt att glömma vilka stämplar man har.Var har du köpt ramen?
Hoppas att du ska kunna se något litet positivt varje dag! TAck för tipset om hemsidan. Ska kolla in den framöver.
Önskar dig en skön dag!
Maria

farmor ankus sa...

Vad du har många fina stämplar.
Jag vill oxå Tacka dig för dom fina böckerna. Tusen Tack.
och jag väntar filt kursen.
Ha en god och varm helg
kram

Millan M sa...

Smart stämpelförvaring! Har mina i två lådor från IKEA. Det funkar , men risken finns att man bara använder dem man, så att säga, kommer ihåg..

Malena sa...

Supersmart!!!

Veronica Tingvall sa...

Vad kul att ni gillar min nya förvaring :-) Ramen har jag köpt på Ikea det är en sån där obehandlad superbillig som jag har målat.
KRAM!

Morfen sa...

Supersmart idé för stämplarna. Jag har inte lyckats hålla ordning i min pärm så de ligger huller om buller i en låda - inte så inspirerande att stämpla då..