onsdag 3 juni 2009

Massproduktion

Förrut när jag har scrappat har det tagit ungefär två dagar per Lo eftersom jag har haft så lite material. Igår fick jag ihop hela 4 stycken och det var sååååå kul när jag hade så mycket olika papper och bokstäver att välja mellan. Det blev fortfarande väldigt enkla Los men jag känner mig mycket nöjd över resultatet. Tänk att man kan bli så inspirerad av vackra papper... Tyvärr hade jag mitt fula, fläckiga skrivbord som bakgrund till bilderna men ni får blunda för det.

B, som i bekymmerslöshet.

Bilden är från midsommarafton, Ds lillkusin kastar sin tyggroda högt upp i luften (eller så var det D som kastade och E som fångade?) Det här grodpappret var så gulligt i sig att jag bara dekorerade med lite brads.

K, som i kreativitet.

Jag älskar de här pastelliga färgerna som passade så bra hop med bilden av min lilla brordsdotter C när hon målar ägg på påskafton för några år sedan.

Jag gjorde små mini-pennor av tändstickor som jag slipade med sandpapper och målade med hobbyfärg. 

Ä, som i äventyr

Älskade D på klättringsfärd. Det här pappret är jag helt kär i, så fint med de blanka insekterna mot det matta pappret ton i ton. 

Rubriken fick bli ganska liten för jag ville inte dölja mer av pappret


Jag gjorde en trollslända av lite svart ståltråd och några svarta pärlor

En insekt klippte jag ur och fäste med 3d-kuddar för att  mönstret skulle framträda ännu mer. En liten svart brad fick det bli också.

P, som i Paus
Här är jag själv på Åhléns café i Falun. jag har alltid älskat de här färgerna på fotot och velat scrappa runt det länge men jag har aldrig haft nått papper som har passat. Äntligen hittade jag rätt...

En kopp te är paus för mig, blommorna är en slaktad majblommekrans.
Nu ska jag scrappa lite till. Jag har många fina papper kvar.... Jag stickar lite mellan varven också. Framstycke två till tröjan är halvfärdigt. 
Kram och tack för alla fina tips om att scrappa med mer dekorationer. Jag ska försöka utmana mig själv mer men det tar nog lite tid...
Kram/V

10 kommentarer:

Ankan sa...

Vad fina! Verkligen bra färgkombination på korten och papper. De två sista korten ser riktigt proffsigt tagna ut också! Tillsammans med scrappingen ser de nästan ut som reklambilder för en fotostudio :).

Lycka till med resten av alfabetsboken!

Ewa sa...

Tack. Jo, de är riktigt fina ihop. Man blir glad av att se på dem. Garnet i sig är jättehärligt att virka i. Skulle kunna tänka mig att göra en mormorsrutefilt i det. Det är lite blandat bomull och akryl, och borde hålla sig fint.

Vilka härliga scrapbookingar du gjort. Du är superduktig på även det! =)

Varmaste kramarna
/Ewa

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättefina! Vilka framsteg du gör :D Pennorna var ju så himla fifffiga och blev superbra tycker jag.

Sofias värld sa...

Väldigt fina allihop! Gillar speciellt pennorna :)

IA Nyckelpiga sa...

Är mycket impad!!!
Äventyrs-kortet ár min favorit och tycker att pennorna är kanon-fina.

r e b e c k a sa...

tàdstickspennorna àr ju fantastiskt fina, vilket jobb! :)

lolla sa...

hejsan
oj vilka fina LOs du gjort du är ju kanon duktig du
grodpapaperet är jättekul.
fina färger i lon med påskäggsmålningen...
jag har paus i mitt scrappande nu
kram lolla

Kajsa sa...

Haha vilka underbara minipennor! :)

Anna, Tvillingtand sa...

Vilka fina scrapsidor du gjort och riktigt bra tips med tändstickspennorna! Papper är roligt att arbeta med, jag ska försöka mig på ett annorlunda studentkort till helgen tänkte jag.

Krumelur sa...

Du är så duktig på scrapping!! När jag såg "Bekymmelöshet" så tänkte jag direkt på Martin Lönnebos frälsarkrans! Den skulle verkligen passa att scrappa!!