tisdag 2 juni 2009

S och T

Idag visar jag två scrappade Los som jag har haft klara ett bra tag. Bilderna blev inte så jättebra men ni får i alla fall en känsla av hur de ser ut. Båda är bidrag till min alfabetsbok med positiva ord.

S, som i solskensblick. Underbara systersonen Isak ca 5 mån på sin första påskafton fick symbolisera det ordet

T, som i trädgårdskalas fick bli en bild på min supersöta brorsdotter A vid ett av våra födelsedagskalas som brukar äga rum i trädgården. Jag har även använt mig av två av mina stämplar jag köpte.

Jag försöker att använda mer saker när jag scrappar nu (både papper och dekorationer) men fortfarande blir mina Los nästan för enkla och tråkiga men det är svårt tycker jag. Det slutar oftast med att jag tar bort det mesta för att jag tycker enkelheten är finast. Är det någon som har några tips?

Nu så har regnet och rusket som utlovades kommit hit :-(  Jag passade på att gå ut i förmiddags och plocka en sommarbukett att ha inne under de kalla och regniga dagarna. 

Tack för era fina kommentarer om vårt hem, vi trivs superbra och jag älskar dessutom att det bara tar typ 3min att gå till skogen härifrån. Idag så scrappar jag lite, stickar lite och väntar och längtar efter mina filt-nålar.

Kram/V

8 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Jag tycker att de är fina och inte alls tråkiga.
Det är ganska ofta som så att det som är enkelt är det som är finast.
Jag tycker att du har ett enormt tålamod med det du gör och det gör mig lite avundsjuk. Jag har inte ens tålamodet att försöka.

Jessica sa...

Jag tycker att dina LO´s är jättefina också! Om du vill prova något annat sätt att göra dem på när det gäller tex upplägg, är mitt bästa tips att våga lämna lite yta fri från dekosar/papper/foto, och samla ihop dekosarna på ett ställe, för att på så sätt få med lite mer. Då blir det grupper av dekorationer i stället för någon enstaka, vilket kan kännas som om man får med lite mer utan att det blir plottrigt. Prova! Annars kan du få en utmaning av mig om du vill!

Linda sa...

Jag gillar din scrapping (kan man säga så?) för att den är just enkel. Blir det för mycket blir det bladdrigt och för mycket dekorationer kan ta bort fokus från bilderna.

Lilla Blå sa...

Vad fint det blev båda 2 är kanon fina. Du är en riktig pysselFIA du.
Hoppas du inte blir för blöt där ute..

kramar @nette

Anna sa...

Blir avis på dina rena, enkla LOS! När jag sitter och gör grattis- eller julkort har jag jättesvårt att sluta i tid, och sen sitter jag där med fem lager effektpapper i olika storlekar, duniga fjädrar och bokmärken. Och gärna glittertext. Och en rosett.
Jag gillar när det är flera lager som överlappar varandra, men det gäller att veta när man ska sluta...

PysslarTagen sa...

Jättefina LO:s har du gjort!
Jag har oxå samma problem, jag gillar det de andra gör som är mycket dekorerat, men när jag gör det själv blir det inte bra! Men jag utmanar mig själv, på en kanske jag ska ha 3 mönstrade papper och på en annan minst fem blommor osv... det funkar faktiskt!

Maria sa...

Alfabetsbok med positiva ord, vilken bra idé! Som man kan ta fram om dagen känns grå, så blir dte ljusare igen!

Sunna sa...

Jag är lite förtjust i regn och rusk för då kan man sitta inne och sticka