fredag 1 maj 2009

Garnleverans

Igår fick jag hem lite nya garner...

Det var en hög nystan med drops alpaca som förhoppningsvis ska bli en tröja till mig själv, i grönt naturligtvis. Dessutom var det  några nystan drops safran till mina virkade djur. Safran är den mjukaste bomull jag någonsin har kännt på och det blir så fint när man virkar med den. Synd bara att den trådar sig lätt, man får vara lite försiktig och uppmärksam när man virkar.

Nu ska jag inte köpa mer garn på ett tag för nu har jag så många påbörjade projekt att jag måste försöka avsluta några också.

Vi kom iväg till valborgsfirandet igår det var jättemysigt att höra lite körsång men tyvärr blev det ingen eld eftersom det var eldningsförbud... det kändes lite snopet. Istället gick vi hem och värmde oss och tittade på första säsongen av weeds på 6ans hemsida. Det var sista kvällen man kunde göra det. Den serien är helt underbar tycker jag dessutom fick jag fotmasage under nästan alla avsnitt, ah vilken kväll! Hur hade ni det?

kram/Veronica

8 kommentarer:

svartanova sa...

Åh! Jag är också sugen på safran, har aldrig virkat med det.
Hoppas att du har en riktigt skön 1:a maj!

Kram, A

Sofias värld sa...

Det låter som en mysig kväll. Borde också pröva virka med safran. Jag firade valborg med vänner, god mat och picnic.

kram

Signe sa...

Den gröna färgen på Alpaca tycker jag är jättefin. Jag har plötsligt också blivit lite sugen på grönt. Har just beställt en äppelgrön stickpåse hos stickfrossa. Annars brukar blått vara mer min färg.

Viktoria sa...

Jag blir lite lätt avundsjuk varje gång jag ser att du fått hem så fina garner ;)

lolla sa...

hejsan
Jag gillar åxå safran, men tycker att det trådar sig lite mycket när man virkar...
Jag har använt mycket acrylgarn nu på sistone till min smådjur och tycker det är toppen, vad tycker du?
ha det gott lolla

Sunna sa...

Jag är så svag för grönt och fotmassage, avundssjuk, själv sitter jag på jobbet tom. måndag morgon kl.8

Kerstin sa...

Passar älskat barnbarn ( 5 mån) och försöker sticka.Det är han som skall försöka få ta hand om Tore om ett tag, mailar dig framöver så att du får se vet som till sist tar hand om Tore. / Kerstin

Pixi sa...

Mm finfina garner!!Jo det e viktigt att avsluta sina projekt oxå o inte påbörja hela tiden !Inte helt lätt tycker jag!hehe..Vi gjorde inget igår men idagf har vi grillat o ätit gott hela kvällen! Ha en sköön helg nu !=)