fredag 20 mars 2009

Cykelutflykt till parken och babykoftan

Idag har syster och systersonen varit här. Vi tog en cykelutflykt till parken och matade fåglarna lite. Tyvärr var det inte så mycket sol men det kändes ändå att våren var i luften. Vi avslutade utflykten med att koka varm choklad över trangia-köket.

Igår började jag sticka lite på bebiskoftan som lilla Fredrika ska få. Jag fick repa upp tre gånger. Känns konstigt att det blev fel hela tiden, tröjan är helt rätstickad så det borde ju vara enkelt. Är det någon mer än jag som tycker att dropsmönstren är onödigt krångliga och att de inte riktigt stämmer? Garnet är i alla fal fint. Fabel soft chocolate är det. På bilden ser allt gult ut eftersom solen hann gå ner innan jag tog kortet...

Nu väntar en kväll med Lets dance och bebiströj-stickning. Eventuellt kanske pläden får några varv till också. Det verkar som att Ica-kuriren har tagit bort sjalmönstret som jag stickade efter tyvärr så mina länkar i föregående länkar funkar inte.

Kram/Veronica

4 kommentarer:

anna sa...

Vad mysigt det såg ut! Vilka fina färger på koftan!!

Anns Gröna sa...

Åh, vilken mysig dag ni har haft! Gissar att den varma chokladen satt fint.
Din stickning blir riktigt fin - snyggt mönster med det melerade garnet.
Ha en go´helg!
Kram
Ann

Kerstin sa...

Det ser ut som ni har haft en riktigt härlig vårdag.Här i Malmö kunde vi med sitta ute och bara njuta av våren. Din påskkanin är bara så söt.

Kattis sa...

Hej! Jag snubblade över denna blogg, kul att läsa flera bloggar men innehåll av stickning! :) Jag dyker säker upp då och då här.

Min pysselblogg...
http://designkatrinaliden.blogspot.com

Ha de bra