tisdag 6 januari 2009

Randig vante utan krull

Här är min virkade vante. Den är virkad utifrån stickfrossas krulliga vantar men med ränder och utan krull. Jag virkade den i dubbelt marks och kattens eco-babyull. Tyvärr är garnet slut så vante nummer två får vänta lite. Jag ska passa på att köpa mer eco-ull från Handlas hantverk när jag gör min beställning därifrån. Jag väntar på att hon ska få in en leverans med stickor från knit pro först. har du aldrig besökt denna nya webbshop så gör det. Har du en blogg så kan du även vara med och tävla om detta fina paket.

Hoppas ni får en fin start på vardagen efter alla helger. Själv är jag numera arbetslös så det blir ingen större skillnad för mig.

Kramar/V

13 kommentarer:

MiA sa...

Jättesnygg vante! Helt i min smak :)

Kram
MiA

kalima sa...

Mewn vilken fin vante!

Vad duktig du är!

Mia/Kalima

Viktoria sa...

Fiiiina. Vantar kan man aldrig få för många av. jag tror jag samlar på vantar faktiskt. Fast jag lyckas alltid slarva bort dom så det hinner aldrig bli till någon stor samling ^^

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Ja det skulle den nog passa alldeles utmärkt för. Det är en söt bok.

Aha, jag trodde du skulle föredra att åka bil. Det går ju både snabbare och smidigare. Men ni gör som känns bäst förstås. Det finns platser för er om ni skulle ångra er.

Nu måste jag börja skriva på mitt föredrag till prästexamen. Det är hög tid kan man säga.

HOppas du får en fin dag med snäll mage.
Kram

Sagofe sa...

Jättefin! Ser skön ut också. Jag ska försöka bli klar med mitt "lilla" projekt idag, sen ska jag göra klart en annan grej jag håller på med, sen ska jag fixa mig ett par vantar jag med :-)

Tråkigt att vara arbetslös, men då uppskattar man jobb/studier mer när man kommer igång med sånt igen.

Ha det bra!

Kram

Grodflickan sa...

Jättefin vante...han är nog bra mallig nu när han är så ny och fin. Och ensam. Sen får han dela uppmärksamheten och det är ju inte lika skoj... ;-)

Assishantverk sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Assishantverk sa...

Supersnygga vantar!! Nu blir jag jättesugen på att virka ett par jag också!
Vilka fina bilder du tagit (eller din sambo)Hur har du lagt in lövet och blommorna? Och tre bilder....
Assi

Ewa sa...

Hejsan!

Å vilka fina vantar! =) Jag har inte testat den modellen, än, men ska. De jag gjort är i enbart stolpar... Säkert jättegossigt garn det där, och superfina färger.

Ska kika in på den där webbutiken du nämner. Har aldrig varit in där tidigare. Är de billiga tycker du? Och vad är det för speciellt med de där stickorna? Värt att testas kanske?

Vilken härlig stick/virkplats du har... =)

Kram
/Ewa

Ewa sa...

Jag kikade lite på stickorna. Vad har du beställt i för nummer? Kanske man skulle testa dem, men då kanske man behöver flera storlekar?! Hjälp... Vad behöver jag? =)

Kram
/Ewa

plyschmyran sa...

Hej! Du har fått en utmärkelse på min blogg! Hoppas att det är OK?!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Hoppas att det ordnar sig med jobb framöver..du är i allafall inte sysslolös.
Kram Lotta

VirkStina sa...

Jättefin vante!jag har börjat sticka på ett par idag..får se hur det går. Jag kommer gärna o hälsar på framöver,vi får höras!Kram!!!