måndag 5 januari 2009

Vintern är här och julen är slut

Nu är julen bortstädad från bloggen. Hemma får den vara kvar i några dar till.  Idag har mina nystickade vantar fått gå på promenad. Det var härligt att få komma ut i det ljuvliga vintervädret lite. Men man kan inte vara ute så länge när det är så kallt. Vi passade på att ta några nya bilder till bloggen också. Jag överlät fotandet till älsklingen eftersom han är bättre fotografera än mig. Jag sprang runt och la upp garn på stenarna, tur att det inte gick så många förbi.


På eftermiddagen har jag virkat på mina nya vantar. En är klar men jag avvaktar att fota tills imorgon, det kanske är lika mycket sol då:-) Den blev ganska bra men lite sned och så har jag alltid svårt att få till ränder, det blir så tydliga skarvar. Hur gör ni?

Hoppas ni har haft en härlig vinterdag

kram/V

11 kommentarer:

svartanova sa...

Åh, vad fin din header blev! Det passar verkligen säsongen. Även om julen strax är slut, så vill man ju ändå ha vinterkänsla ett tag till.

Vad kul att du kommenterade böckerna på min blogg. Verkligen roligt att läsa vad du tycker.

Jag tycker också att det är svårt att få läst, eller handarbetat, det är så mycket jag vill göra så det blir inte mycket alls. Och så fastnar jag lätt vid datorn, vilket är roligt men inte så effektivt. Trevlig afton!

Lilla-Anna sa...

Visst är det skönt med naturen, fina bilder du tar!

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Ja det blir nog bra. Ett ganska lätt ämne att prata om. Fast jag är alldeles för dåligt insatt i feminism och framför allt feministteologi så det ska jag hålla mig undan en del. Men klimat och miljö kontra kristendom och religion är spännande.
Ja hoppas verkligen du mår bra på söndag. Jag som fixat veganmat och allt!
I alla fall har jag ordnat så ni får åka bil mellan Lkpg och Nkpg. Med Jonas och Eva-Katarina.
Kramar

MiA sa...

Hej Veronica!
Så härliga bilder. Vackra vinterbilder! Men jag fryser bara jag ser snön.. sitter helst och myser i min fåtölj med min virkning och hoppas att våren ska komma snart!

Önskar dej en solig trettondag!
MiA

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Å vad fin din nya logga blev..dina vantar skulle jag gärna vilja ha.
Kram Lotta

Margie sa...

what lovely photos, the new header on your blog looks great. Well done on finishing the two gloves. I hope your stomach problems clear up. hugs Margie.

Sagofe sa...

Det blev jättefint! Själv kan jag inget om att göra om, men om jag får mitt antagningsbesked någon gång så ska jag snart börja läsa webdesign, då kanske jag lär mig något :-)

Kram

Anonym sa...

Julen är utstädad både inne och ute hos mig och en ny blogg föddes den 1 januari inne hos mig :)

Fröken Elsa sa...

Fina vantar och fin vinterbild. Här har vi inte så mycket snö, bara lite frostigt på marken...men man får vara glad för det lilla :)

Hoppas att du mår bra.

Kram M

Pia sa...

Åh, vilka vackra bilder. Garn och snö är en fin kombination. De små vättarna är ju för söta. De har du väl gjort själv antar jag?!

frisky frog sa...

Vilka härliga vinterbilder! De får mig att längta "hem" till skogen.
Dina vantar ser mysiga ut. Jag stickar också i Eskimo just nu, en väska som ska tovas.
Din krubba är underbar! Även om jag inte kallar mig troende farcinerar krubbor mig. Har både en riktigt gammal ärvd, en nyligen köpt och en egentillverkad i trä och på önskelistan står en hypermodärn i porslin. Jag skulle kunna tänka mig en som din...
Ha det gott!