torsdag 29 januari 2009

Har jag sålt min själ?

Jag har lagt till lite reklam på bloggen. Uch jag gillar det inte själv men eftersom min inkomst är extremt dålig nu så tänker jag att detta kanske är ett sätt att få råd med ett extra garnnystan eller två. Vi får se om jag kan stå ut själv. Hur tycker ni att det blir? Stör det väldigt?

Kramar/Veronica

13 kommentarer:

Viktoria sa...

Äsch då. Jag fick leta ordentligt för att ens hitta det så jag tyckte inte det var så farligt :o)

svartanova sa...

Jag håller med föregående talare. :)

Carolina sa...

Tycker inte heller att det stör. Så länge de inte lägger upp helt knäpp reklam kan du ju ha det kvar och så håller vi tummarna för att det ska räcka till ett garnnystan ;)

Krumelur sa...

Nä jag tycker inte att de stör... synd bara att de hamnade några ovanför din blogglista... men det stör absolut inte!!!

anna sa...

Tänkte inte ens på det, hade inte märkt nåt om du inte skrivit det :-)

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Har du?? Ha ha jag har inte märkt nåt? Nu får jag kolla vad du menar. Så svaret på om det stör måste ju bli NEJ..
Fredagskram från mig

Sagofe sa...

Håller med de andra, det stör inte. Tycker att det är en bra idé för övrigt. Kanske något att fundera på för mig, min skola har fortfarande inte anmält till csn att jag går där så jag har inte fått några pengar sedan i november och min sambo är föräldraledig. Du kan ju gissa hur mycket pengar vi har nu *surar*

Kram

Åsa sa...

Väldigt diskreta annonser får jag lov att säga, liksom flera andra sagt. Lycka till, hoppas det blir några nystan av det.

sunna sa...

Snälla du, hur många är vi inte som stått och klappat nystan och drömt om de där extra kronorna, finns nog ingen av oss bloggare sim inte förstår, ha en underbar helg

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Absolut inte..jag har reklam och tänker att jag köper nya saker för att inspirera. Det tar dock LÅNG tid innan man får några pengar..
Kram Lotta

Mari sa...

Nu vet ju inte jag hur det såg ut innan då det är första gången jag läser din blogg men reklamen smälter in väldigt fint. Det är ju, som jag förstår det, relaterat till vad du skriver om och inget hysteriskt blinkande i skrikiga färger iaf.

Maria sa...

Reklamen syns inte så mycket!
Har funderat på det där, men känt att det kanske stör eftersom jag ju gör reklam för mina egna alster också. Undrar hur mycket man kan tjäna?

Prinsessan och jag sa...

Nej det stör inte. Lär mig hur man gör jag vill inte sälja min själ, men gärna lite reklamplats på bloggen. Ingen av mina kompisar bloggar så jag känner mig lite ensam i världen med blogglivet. för de förstår sig inte...O ingen kan lära mig något...Kankse du kan ge bra tips? Du linköpings stiftare, jag gick med flera av dem 2005...kanske du jobbar med någon av dem?/Yvonne