fredag 2 januari 2009

Foto-pyssel


I förrgår fick jag hem över 100 bilder som har framkallats. Nu kommer den roliga uppgiften att sätta in dom i album. Jag är ingen scrappare men jag tycker att det är kul att göra det lite speciellt i albumen. Jag gör olika mycket på olika sidor. Ibland tycker jag att det är vackrats att bara visa bilderna och ibland är det kul att dekorera med klistermärken, knappar och band. Jag gick med i en pysselklub för ett tag sedan och fick då ett välkomstpaket med två mönstersaxar, en massa fina papper, dekorationsband, knappar, metaldekorer, mm. Jag ska ge lite mer info om den klubben nån annan dag.   

Vissa dekoreras mer än andra, här är det påsk

Det värsta med sånt här pyssel är att det blir så rörigt överallt tycker jag

Jag har påbörjat en knappburk. Tro det eller ej men jag hade faktiskt ingen förrut

Tack för alla fina kommentarer i det förra inlägget. Jag ska nog faktiskt börja sälja lite grejer. Man kan ju alltid prova och även om jag inte kommer kunna försörja mig på det så är ju lite pengar mer än inga:-)

Kramar till er alla fina människor! 

10 kommentarer:

sunna sa...

Du är så himla duktig, rätt så kul grej var att idag letade jag reda på en vacker burk jag skulle ha som knappburk, festligt va
Ha en bra kväll

VirkStina sa...

Vad mysigt att sätta in foton, men vad MÅNGA bilder! Vore kul att ses nån dag, jag är hemma o ledig tills på onsdag, kanske kan komma förbi nån dag?Nu måste jag gå och lägga mig så jag inte sover bort hela dan imorrn. Sov gott!Kram!

Pia sa...

Ja, nu har du lite att bita i - 100 bilder...
Ha det så gott!

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jösses..jag skulle inte vilja visa mina tråkiga album..jag gör till barnen och de är fina.
Kram Lotta

Klewa´s krypin sa...

Å va fint. Måste skärpa till mig då det gäller album, och nu när jag har min nya kamera kan jag ju ta massor med nya fina bilder.

Kram
/Ewa

Klewa´s krypin sa...

Ja, det måste du ju testa. Är jättekul. Jag har massor med mönster ifall du är intresserad.

Hoppas din dag blir fin den med.

Kram
/Ewa

TvaNystan sa...

Välkommen hit över en helg eller 7.... Här ligger alla kort i en J...röra *ler* Skulle ta tag i dem när jag var arbetslös, men det fanns så mycket annat som var roligare...
Mamma hadde/har en knappburk, ÅH vad mycket kul jag hade med den när jag var liten, kan känna känslan fortfarande när jag dyker ner i den *Ler*

Margie sa...

A button jar sounds like a good idea. That is a good plan to do all the photos in to a Scrap book. hugs margie.

Handla sa...

Är det sant? ingen knappburk? helt otroligt.. Jag hade en kombinerad pärls/knappburk förut men sedan skänkte min farmor hela sitt syset med symaskin och allt till mig. Och där var det minst 4 knappburkar till. Jag kan fortfarande sitta och sortera knappar som ett litet barn. haha.

Visst är ekogarnet fint i hyllan. haha. jag har bara klippt av papperspåsar och lagt garnet i. skitsnyggt och så slipper man smuts och damm från golvet. Ang mönster så har jag inga hemma. Men det kan jag fixa! Vad vill du ha för något? Kolla på http://www.marks-kattens.se/?mod=stickning om du hittar något.

Jag uppskattar verkligen dina kommentarer i min blogg och förslag på vad jag kan ta in i webshopen tas mer än gärna emot.

Kram Hanna

Maria sa...

Värt mycket att göra fint i sina album! Roligt att titta på senare. Jag hinner inte det så ofta nuförtiden, men gjorde mer förrut.