söndag 4 januari 2009

Godnatt


Innan jag går och lägger mig (alldeles för sent som vanligt) vill jag dela med mig av min mini-krubba från Peru (men köpt i Sverige) som är rättvisemärkt.  Det är ju snart dags att plocka ner julen men mitt pynt får nog vara kvar till tisdag i alla fall. då är det ju trettondagen, det känns lite taskigt att plocka ner krubban innan de tre vise männen ens hunnit fram:-)

Idag har jag inte pysslat så mycket. Vi har haft jättemysigt besök av två fina vänner. Vi åt tacos och spelade spel. Till efterrätt blev det Ekströms rabarberpaj som man bara häller upp och gräddar, det så himla smidigt. Senare på kvällen fortsatte jag med fotoalbumet så nu är faktiskt alla bilder insatta. Men det är ganska mycket dekorationer och text som ska in också.

Hoppas ni alla sover gott! Nu måste jag också gå och lägga mig men jag är inte alls trött. Hur ska jag egentligen kunna ställa tillbaka dygnet? Allt är den där dumma hostans fel. I en veckas tid så kunde jag inte somna på grund av den, och nu är jag så pigg långt in på nätterna så jag sover bort halva dagarna (så går det om man inte har några barn som tvingar upp en varelse man har sovit eller ej...)

Kram/Veronica 

8 kommentarer:

Sagofe sa...

Söt krubba. Här plockade vi ner julgranen i förgår och snart är det dags för ljusstakarna. Mer än så hade vi inte.

Nu har du gjort mig sugen på att sitta och pyssla med ett fotoalbum! :-) Måste bara köpa ett nytt först. Och frågan är var man börjar... När Julian (sonen) var liten eller i somras när Amelie (dottern) föddes... Hm...

Hoppas att du blir av med hostan snart.

Kram

Krumelur sa...

Åhh... vilken fin julkrubba!! Köpt på sackeus-bord/affär??

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Hej och god fortsätning!
Ja jag blev så förtjust när jag hittade den men har inte utforskat den så mycket än.
Ja vi hade det bra. Fast jag fröööööös. Men vi var på spa/badhus en dag och det var fantastiskt. 38 graders utomhuspool och -7 graer i luften. Det var härligt. Och så en timmas massage.
Idag har vi varit och storhandlat på coop så vi har inte riktigt lyckats ta vara på det underbara vädret. Men skafferi, kyl, frys och matföråd är fulla!

Det verkar som om i också har haft en bra nyårsvecka.
Jättekul om du börjar sälja grejer! Då skulle jag vilja beställa något av dig.
Så mycket som du bloggar och så mcyket reklam som du gör så borde du kunna få in pengar även på din blogg. :) Du är så duktig Verre!
Om en vecka är jag prälle och då ses vi!
Kramar

Pia sa...

Åh, vilken vacker liten krubba.
Ha det så gott!

Margie sa...

Thank you Veronica, lovely little crib and stable. hugs Margie.

Mia sa...

Kikar in och ser vad du hittat på sedan sist. Jag är äntligen på benen igen så nu har jag mycket att läsa ifatt.

Ha en fin vecka!
Kram Mia

Grodflickan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Grodflickan sa...

Åh så sött..."det känns lite taskigt att plocka ner krubban innan de tre vise männen ens hunnit fram" :o) Precis så skulle jag också ha tänkt.