måndag 20 oktober 2008

Vilken kamp!

 
             

Efter en svettig eftermiddag med antalet monteringsförsök är Isaks tröja äntligen klar:-) Jag är verkligen inte bra på att sy ihop saker så jag fick börja om fem gånger tror jag.  jag blev inte helt nöjd med sömmarna men det får jag väl leva med. Jag som trodde att det bara skulle ta en timma eller så men det tog verkligen hela eftermiddagen och hela kvällen, jag blev klar för bara några minuter sedan. Uch mitt humör har verkligen varit dåligt, tur att jag var ensam största delen av tiden.
       
Eftersom ullgarnet är lite stickigt har jag fodrat ärm-muddarna och halsen med fleece-tyg. Som pricken över it sydde jag fast en av mina namnband som jag köpte för ett tag sedan. Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd nu. Det ska bli kul att prova den på Isak även om tröjan nog blir lite stor först, mönstret var ju för fyra år och han fyller bara tre.
 
              

       Fodrad ärm för att undvika stickighet       


Namnband

Imorgon ska jag börja på något nytt projekt, det ska bli kul.
Godnatt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken mysig tröja! Vad duktig du är! Kram-virkstina

Katatrina sa...

Jag har varit och kikat på din blogg med alla fina saker du gör du är super duktig
Skall också försöka mig på att nålfilta har alla saker hemma men har inte kommit igång ännu Men kanske jag hinner innan jul

katarina

Fröken Elsa sa...

Vad fin tröjan blev och fint med ditt namnband! Den tröjan kan du vara stolt över och det kommer säkert Isak också att vara när han har den på sig! :)