måndag 27 oktober 2008

Pumpor och en fin present

Äntligen hittade jag ett pumpamönster som blev fint. Jag köpte fel pumpamönster när jag internethandlade och det jag köpte blev inte alls fint. Efter en misslyckad sådan försökte jag mig på att utveckla mönstret lite på egen hand men det blev heller ingen hit. Så äntligen hittade jag ett fint pumpamönster på Ravelry där jag nyss har blivit medlem. Den pumpan blev jättebra så nu håller jag på med en till sådan fast i en annan färg.  Jag kan verkligen rekomendera att bli medlem i ravelry där finns oändligt med roliga mönster.

Idag när D kom hem så överaskade han mig med en bok. Det var "sticka mera" av Paula Hammerskog och Eva Wincent. Den verkar jättebra och jag längtar efter att få börja läsa och lära mig mer om stickning. Detta är min första handarbetesbok som inte är ärvd av min mamma från 80-talet:-) Tack älskling, I love it!

Jag saknar min kamera massor, måste försöka låna en så att jag kan ta lite bilder på boken och pumporna. 

Hoppas ni får en fin kväll. Jag ska hitta på en backup-andakt till morgondagens höstlovskul som vi ska ha på jobbet. Ifall att jag får ont i magen som jag alltd får nu för tiden så måste det finnas en backup-plan så att någon annan smidigt kan ta över.

Tjingeling! 

1 kommentarer:

svartanova sa...

Tack för tipset, jag ska genast titta in på sajten. Jag ser fram emot att få se pumporna!

Hoppas att du får må bra så du slipper backup-planerna!