söndag 26 oktober 2008

Huvudvärk istället för skattjakt

Det blev ingen skattjakt för min del idag, jag hade så ont i huvudet att jag fick vara hemma istället. Jag har tagit det lugnt hela eftermiddagen och kvällen så det har blivit ganska mycket handarbete. Elefanten är klar. Den blev inte riktigt lika fin som i mönstret. Jag använde mindre stickor vilket gjorde att den blev mindre (vilket jag ville att den skulle bli) och så använde jag bara en färg istället för att göra den randig som mönstret visade. Men ganska söt blev den ändå. Bild på den kommer när jag har hämtat vår kamera.
      
Jag har även virkat pumpor. Efter att ha försökt tyda det engelska mönstret på egen hand fick jag tillslut hjälp av jätesnälla Marie från Fröken Elsas virkblogg så tillslut blev det en pumpa. Mönstret var väldigt enkelt när man väl förstod det men jag är ändå inte helt nöjd med utkomsten. Jag håller nu på med en pumpa till där jag utgår från mönstret men ändrar lite på storleken. Efter det tänkte försöka mig på att göra en pumpa på frihand utan mönstret och se om det kan bli något. Jag skulle vilja exprimentera lite mer och göra egna mönster men jag känner mig fortfarande lite osäker när det gälller tekniker och så men man får väl prova sig fram antar jag.
                
Är det någon mer än jag som tycker att tiden bara flyger iväg? Jag tänker hela tiden att jag ska hinna med att göra så mycket men helt plötsligt är det kväll.
Nu är det verkligen dags att gå och lägga sig, sov så gott!

3 kommentarer:

VirkStina sa...

Väntar på att din kamera ska komma tillbaks så jag får se bilder!Hoppas huvudvärken försvinner fort, min snuva är nästan borta nu!Kram!

MiA sa...

Här har du en till som absolut tycker att tiden flyger på tok för fort - och aldrig räcker till... Det kanske är att föredra framför att ha långtråkigt iallafall ;)

Önskar dej lycka till med pumpa-virkandet och en mysig kväll!

MiA

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

JOrå, här kan man snacka om att tiden flyger förbi. Förstår inte riktigt hur jag hela tiden lyckas få in alla pm, läsa allt jag ska och göra alla förberedelser i tid. Det är ett mirakel varje gång. Men så är jag vansinnigt tröt också. Annars mår jag mest bra.

Nä men jag kan förstå om du inte riktigt kom överens med "Damernas detektivbyrå". Den är lite speciell. Men kul att du tyckte om brödet! Trodde inte du skulle göra det eftersom det var dadlar i.

Pumpakalas låter toppen!

Kraaaam