söndag 12 oktober 2008

Mera garn!

Nu har jag beställt ännu mera garn, hu! jag blir ruinerad. Varje gång jag har köpt mera så tänker jag att nu har jag så att jag klarar mig ett tag men sedan upptäcker jag ändå att jag saknar något. Nåja nu är beställningen ivägskickad i alla fall. Det blev lite brunt, orange och gult i olika kvaliteter så att jag han virka min pepparkaksgubbe och giraff som jag har köpt mönster till. Men det blev även en beskrivning till en tröja till systersonen Isak. Tröjan är i "pippimodell" i mörkbrunt och naturfärgad eco-ull. Det ska bli kul att göra ett lite större projekt och förhoppningsvis blir den klar till hans treårsdag i december.  
       
Nu sa jag ut och plocka rönnbär och se om jag kan åstadkomma något fint med det.
Ha en fin söndag!

1 kommentarer:

Fröken Elsa sa...

Jag känner igen mig! :) Jag har garn i massor och tänker varje gång jag har handlat att nu har jag allt jag behöver, men så måste jag till garnaffären och köpa ett nystan i någon färg som jag saknar - och kommer hem med fem nystan istället! :)

Jag tänkte att jag skulle skicka ett mönster till dig, men jag hittar inte någon mailadress till dig på din sida. Du hittar min mailadress på min sida om du är nyfiken på vad jag har tänkt skicka :)