tisdag 20 juli 2010

Ny tidning, te och baden-baden (och så lite angående månadsdockorna)

Idag köpte fina sambon med sig det nya nummret av min favorittidning med sig hem (Jag hade bett honom att göra det så det var ingen överaskning eller så men himlans snällt ändå tycker jag).  Efter middagen satt jag i min baden-baden med en kopp te och läste den, det var HÄRLIGT!


Lite om månadsdockorna:

Det verkar som att dom flesta har haft lite problem med att jordgubbsdockans mössa har varit för trång. Min var också trång men med våld gick det bra :-) Jag tänker inte skriva om mönstret utan rekomenderar istället att ni ökar några extra varv eller använder en grövre nål. Jag gillar att mössan är tight runt huvudet men det kan ju vara lite trixigt att få på den.

Julidockan är på väg. Tyvärr är mina händer så där elaka igen så det tar lite tid men snart så... 

Att det går så bra med min nya dagsrutin. Jag går upp lagom tidigt, promenerar i skogen varje dag och äter hälsosamt :-) Det har ju bara gått två dar men jag är glad ändå, hihi!


7 kommentarer:

Soffy sa...

Så fin och glad du är! Det där med att göra iordning sig är viktigt, man blir piggare och får mer gjort tycker jag. För jag vet så väl hur det är när man liksom myspyser in hela sig, även hjärnan...Och dagsplanering är också bra för annars kan det lätt bli ett alldeles för stort projekt att göra ngt så enkelt som att gå till affären. Ha det så bra - kram!

Pillan sa...

Det ser ut til att du storkoser deg. Selv sitter jeg nå i sofakroken med mange strikke og hekleprosjekter, te og lydbok i ørene.

Nå kan jeg ikke vente mer, nå ønsker jeg kurs på disse nydelige dukkene dine.

Må nok få tak i et lager med ull.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

Pernilla

Carina sa...

Hej! Vi får ju självklart vänta på månadsdockorna tills du känner att du klarar av att göra dem. Den som väntar på något gott.....

Manduzana stickar sa...

Två dagar är bättre än ingen dag! Man får vara glad för det lilla ibland :)

Maria sa...

Man ska vara glad för det lilla! Och två dagar är alldeles väldigt nycket bättre än ingen dag... Var rädd om dig!

Ciza Patricia sa...

Söta bilder på fina du. :)
Var det den tidningen som var så bra med tekniker? I så fall ska jag se till att köpa den.

Dumma händer att strula med dig. Men bra att du njuter av tidning, te och vädret. :)

Ska vi försöka ses snart igen och pyssla lite kanske?

Kramar

Fijaffa sa...

Det är svårast i början när man ska sätta rutiner, jag tycker det är jättebra gjort så här långt. Och för varje dag det funkar kommer du antagligen att bli än mer sporrad att fortsätta :-) Lycka till och stor kram!