onsdag 7 juli 2010

Att göra klart och lite om att tro på sig själv

Det här lilla kärleksalbumet har legat ofärdigt i nästan ett år tror jag. Äntligen har jag tagit tag i det så att det är färdigt :-) Jag är expert på att låta sådana här projekt bli liggande trots att det oftast bara är lite text eller annat kvar...
Idag håller jag på att göra bidrag till bobunnys designteamansökan. Jag har så svårt att ansöka till sådana här grejer eftersom jag vet hur galet många duktiga det är som söker. Men det är ju så att man inte kan få vara med om man inteförsöker så nu tänker jag försöka...tror jag i alla fall, hehe! Jag har ändrat mig fram och tillbaka flera gånger eftersom jag inte känner att jag är tillräkligt bra. Tänk att det ska vara så svårt att bara våga prova om jag inte kommer med (vilket jag antagligen inte gör) så har jag ju ändå bara scrappat lite och det skulle jag ju ha gjort ändå.

Bobunnys papper... oh va dom är underbara...mmmm

KRAM!

4 kommentarer:

Maria sa...

Mysigt album! Bra gjort att ta tag i det "ofärdiga". Och jag tycker absolut att du ska skicka in något till tävlingen!Du är ju bra, vet ja´!
Maria

Sara sa...

David i kavaj.. :) Va fina ni är tillsammans! Klart du ska ansöka! Som du själv säger så kommer du definitivt inte få vara med om du inte försöker. Om inte du tror på dig själv, vem ska då göra det? Förutom jag och alla andra som känner dig förstås ;)

Kraaaam!

frisky frog sa...

Vilket härligt album ocg så fina ni är!
Ibland måste man våga kasta sig utför, även om det är risk för att det blir platt fall. Och varför ska vi kvinnor vara så himla självkritiska? Jag känner igen mig i din känsla, men om man läser kommentarerna på våra bloggar vet vi ju att vi är duktiga på det vi gör.
Satsa nu! =)

Ann-Charlotte's blogg sa...

Det är klart du skall vara med!!
Du är jätte duktig!!
Bara gör det...

Kramar Ann-Charlotte