söndag 25 april 2010

a week in the life - söndag - sista dagen

Isak vaknade 6.30. Det var galet länge sedan jag gick upp så tidigt. Jag förökte sno åt mig lite sömn i soffan medan vi tittade på Ben 10. 

Isak åt plättar till frukost, David åt gröt och jag åt knäckebröd med mjukost

Jag vill ju alltid föröka uppmuntra Isaks kreativa sida så jag tyckte att vi skulle måla lite tavlor. Det tyckte Isak också i två minuter, haha!

Sen åkte Isak och David på cykeltur. Jag hade ont i magen som vanligt så jag fick stanna hemma. Efter en stund mådde jag bättre så då åkte jag och mötte dom med jackfickan full av piggelin 

Sötisen

Vi cyklade alla tre till valla där dom har en stor lekpark

Lek i parken

Luch utomhus, det var mysigt men tyvärr lite kallt. Vi åt plock-sallad där man fick göra sin egen sallad. Vi hade: pata, sallad, tomat, vegetarisk bacon, ost, keso, kikärtor, annanas och balsamvinäger.

Isak vattnade blommor medan jag tog igen mig några minuter i solen. När vi gick in spelade grabbarna wii medan jag städade lite, äntligen användes dammsugaren. Sen åt isak plättar igen med glass och sylt sen var det dags för honom att åka hem

trött Moster som tycker att det är väääldigt tyst här, å fort Isak åker så börjar jag att sakna honom fruktansvärt mycket men guuu va trött jag är

Jag lyckades äntligen få iväg mitt fröbyte

Städa lite i scraprummet och sedan försöka skapa lite men jag var lite för trött så inget blev riktigt bra.

Nu ka jag se Wallander och sticka lite. Tack för att ni har gjort mig sällskap i mitt vardagliv den här veckan. Det har varit riktigt kul tycker jag.

KRAM!

4 kommentarer:

Carola sa...

Jag ska erkänna att jag kommer att sakna dessa inlägg ...

Linda sa...

Det har varit spännande att följa din vecka! Vilken mysig dag du verkar haft med ditt syskonbarn!

Gröna Anna sa...

Det har varit jätteroligt att läsa de här inläggen och se alla bilder! Du får gärna fortsätta även om utmaningen är slut. :-)

Linn sa...

Vad kul att få se vad du gör på dagarna!
Jag håller med Carloa: Jag kommer sakna dessa inlägg!