fredag 9 april 2010

Lite segt just nu och en fråga

Idag har jag haft supermysigt besök och nu är jag så trött att jag inte orkar blogga. Jag känner att jag har prioriterat annat lite väl mycket på sistone men oroa er inte, jag ska skärpa mig :-) Idag vill jag visa er en layout som jag gjorde med en förstoring på systersonen. Det är verkligen superkul att scrappa förstoringar, det vill jag göra mer av.

Nu ska vi se en film och mysa lite, vi hörs nog imorgon... eller föresten frågan var det ju:

För ett tag sedan frågade jag vad ni vill att jag ska skriva mer om men jag fick inte så många svar så nu frågar jag igen. Vad gillar du mest att läsa om på min blogg och vad vill du att jag ska skriva mer om. Jag lottar ut en liten hemlig present bland dom som svarar :-)

Stor fredagskram /Veronica

34 kommentarer:

Geisli18 sa...

Dina amigurumisar <3

Paradiset Kaos sa...

Jag gillar att läsa om det du håller på med, kanske mest ditt handarbete(virkning och sånt), men jag kollar även det andra också.
Och ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag att du ska skriva om det du vill skriva om(för det är det som är mest intressant inte vad jag ev. vill att du ska skriva om).
Ha en skön helg!!!

Zandra sa...

Alla underbara kreativa idéer

Uttan sa...

Jag tycker om att läsa och få tips om handarbeten Du gör och så blir jag glad när det dyker upp beskrivningar också.
Eftersom Jag är ny på scrapping så är det kul när det också dyker upp.
Men jag gillar att läsa om det du skriver vad än det är också.
Så alltså....det är jätte bra som det är ;o)

Trevlig Helg!
Kram!
Kram!

Uzaan sa...

Amigurumisar!

kungen o majkis sa...

Mer virkning, figurer med mönster, pleeeeeease :-)!

Linn sa...

jag har alltid gillar dina tovade saker=) även det virkade!

Denice sa...

Din blogg ditt val tycker jag. Men jag gillar inte alls scrapbooking och går inte in på din blogg när det är mycket sådant. Dina tovade och virkade saker är jättefina och inspirerande för mig. Jag gillar också när det är lite personligt ibland, inte så att man måste lämna ut sig men så att man ser människan bakom alla alster.Så tycker jag din blogg är. Trevlig helg!

elisabet sa...

Jag gillar dina virkmönster

Mammalito sa...

Virkning och tovning!! Dina fantastiska elemet-figurer är/var helt underbara!!!

Bettan sa...

Hej! Gillar att läsa om det som är du... det du skapar oavsett om det är virka, tova eller scrappa eller nåt annat som du skapar. En personlig blog som är du helt enkelt. Trevlig helg!
Kram sytanten.

Elisabeth sa...

Allt det som gör att du är du...

Elsa sa...

Jag gillar din blogg för att den handlar om lite allt möjligt. Jag läser alla dina inlägg eftersom du finns på min blogglista. Jag tycker mycket om dina virkade figurer, men jag tycker att du ska skriva om det DU vill skriva om. Det är det som gör en blogg intressant! Så måste jag be om ursäkt för att jag är så dålig på att lämna kommentarer, jag ska försöka bättra mig på den punkten.
Trevlig helg kram Elsa

Manduzana stickar sa...

jag skulle vilja läsa mer om stickning/virkning...men också mer om dig.

Ninna sa...

Jag tycker att du har en trevlig och inspirerande blogg... Spontant skulle jag vilja ha lite konkreta steg för steg tips kring dina nålfiltade firurer... De är helt underbara!

Jessica sa...

Jag skulle vilja läsa mer om din virkning!

Carina sa...

Jag tycker jättemycket om när det handlar om att virka. Blir överlycklig när det är ett mönster. Gärna fler virkalonger om du orkar. Kanske en tovningsskola.

Heidi sa...

Jag tycker det är viktigt att skriva om det man själv brinner för, därför lämnade jag ingen kommentar sist du frågade. Men skriv om det du känner vill stå på din blogg! Jag läser lite extra noga när det handlar om mjukt handarbete och lite mer skumläsning när det handlar om scrapboks. Men det är ju bara för att jag själv inte scrappar... Men om jag nu ska komma med ett önskemål trots allt: Mer nålfiltning, och kanske lite tips om nålfiltning =)
Ha en bra lördag/Heidi

Nettan sa...

Jag tycker om när du skriver om virkning/stickning. Mönster är också trevligr. Och om ditt liv. Och det blir antagligen bäst när du skriver det du vill-inte vad andra tycker. Ha en bra helg :)

Rita sa...

Jag gillar din blogg för att den är du, du som gör den till vad den är - en härlig, inspirerande blogg!
Måste jag välja nåt så älskar jag dina tovade saker, de är helt enkelt underbara. Som så mycket annat du gör, förstås =)
Ha en underbar helg!
Kram

Lovisa sa...

jag måste ha missat förra gången du frågade så nu svarar jag istället :)
Jag gillar allt som har med scrapbooking att göra, inspireras av dina alster och hoppas att du kommer fortsätta med det en lång tid framöver. Dina virkprojekt är också en favorit, skulle också vilja veta vad du har för kamera när du fotar?
SÅ skriv om möjligt mer om scrapbookingen och virkningen, gärna mer tips som kan komma till användning när man scrappar/virkar :)

Beatrix82 sa...

Jag är som du vet grymt imponerad och fattar inte alls hur du lyckas hinna skapa så mkt fint. Jag tyckte bäst om dina söndagstankar :)Där får man lite inblick i vad du funderar på och det är också något som jag kan relatera till, pyssel-analfabet som jag är!

Kram/Bea

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag gillar att läsa din blogg för att det är just DU som skriver den. Kanske inte riktigt det svar du vill ha eftersom det inte är så specifikt men ändå ;) Jag gillar dina månadsdockor, tovning (det var du som inspirerade mig till att prova det), ditt scrapandet men även när du skriver om växter och sådant som du odlar på din uteplats :)

Linn sa...

Jag tycker att din blogg är rolig att läsa för att du skriver om lite olika saker. Virkat, stickat, sytt, scrappat m.m. Men det jag tycker mest om att läsa om är kanske när du nålfiltar saker, du är så himla duktig på det! Jag skulle själv vilja lära mig det. Det är också roligt när du skriver om livet och vad du gör.
Det har kanske varit lite väl mycket scrapbooking på senaste, jag vill gärna lite mer nålfiltat.
Det skulle också vara trevligt med flera tävlingar! ^^

//Kram Linn

Pillan sa...

Jeg syns du har en fin bloggside og er inne og leser ofte. Jeg er tyværr ikke noe fink å legge igjen noen spor etter meg, skal skjerpe meg. Når jeg er rundt og ser meg om i blogger så er det for å finne inspirasjon til hobby. Der må jeg bare si att dine nåfiltede figurer er helt nydelige. Dette vil jeg gjerne lære meg, går det ann å ha en trinn for trinn på dette?
For att vi som er inne på siden skal vete hvem du er så syns jeg og det er greit og lese om hva du gjør og tenker.
Med andre ord fortsett som du gjør men gjerne meir nålfilting!

Pernilla

Frida789 sa...

Hej! Gillar dina layouter i scrapbooking. Gillade speciellt ditt albumprojekt! Kram Frida

Pysselkiisen sa...

Jag älskar att titta på dina tovade saker eftersom jag själv inte är så duktig på det, sen vill jag gärna läsa mer om dina amisar :)

Anonym sa...

Jag bara älskar hela din blogg och jag kollar på den varje dag om du har lagt in något kul..som du ALLTID gör:) jag är verkligen nöjd som det är meen du vill väll att jag ska svara något för du behöver tips så jag svarar att jag vill se lite mer mönster kanske annars är det bra..:)

PS: Du är OTROLIGT bra på det du gör.


Kram Emma
Min Epost är om du vill ha den så är den: emma_best97@hotmail.com
Ha det bra

Karin på Ösäter sa...

Hej Jag läser din blogg lite nu och då och det är för att du ger inspiration med det du gör och att det är lite om dej så man kan nästan känna att man läser om vad kompisen gör och fixar med. Så för mej är din blogg bra och rolig som den är.
Hälsningar Karin på Ösäter

Sunna sa...

jag gillar allt utom scraapbook

Maria sa...

Så snyggt du skrivit på LO:n

Pixi sa...

Jag gillar oxå det mesta ,bäst är dock grejor om nålfiltning iom att jag är ganska ny på det ,så det tycker jag är roligast o intressantast!!! Kram=)

Bodil sa...

Jag gillar de virkade figurerna, sen tycker jag alltid det är kul att gå in på din sida. Du är så kreativ och det händer alltid ngt. De fyra elementen var också jättefina. Kul att läsa om allt du håller på med.

Berit W sa...

Jag tittar i din blogg varje dag ibland flera ggr. Jag beundrar alla dina alster och tycker att du är såå duktig. Du inspirerar mig. Och jag förstår inte hur du hinner göra alla dessa fina saker. Önskar att jag vore lika duktig. Och tackar dig för att du har svarat på mina frågor. Så fortsätt som du gör. Jag gillar allt :o)