tisdag 16 mars 2010

Shoppat

Det var länge sedan jag skrev om något jag handlat. Det betyder inte att jag inte shoppar längre utan snarare tvärtom, hihi. Jag hinner bara oftast inte fota och blogga om det innan jag har rusat iväg och experimenterat med det. Idag har jag dock fått lite nytt jag tänkte att visa. 

Underbara journalingblock med olika bilder och textrutor att använda på mina layouter. Jag köpte även ett album till som jag glömde att fota. Jag handlade från Landstoken.se dessutom fick jag en present med dekorationer därifrån men det glömde jag så klart också att fota :-)

Jag blev så inspirerad av de två små blocken att jag sorterade ut alla mina journaling-blad i två behållare på skrivbordet så att jag ska komma ihåg att använda dom.


Det här garnet fick jag hem förra veckan. Det är mitt favoritgarn Safran från Drops. Jag beställde det som vanligt från garnaffären.se

Såpa som är skonsammare mot händerna när man våttovar och ett nytt underlag till nålfiltningen. Båda är köpta på Åddebo ull.

Fler paket är påväg :-)

Hoppas ni har det fint, KRAM!

4 kommentarer:

Heidi sa...

Vad fint! Kanske ska prova på att våttova till våren. Det låter spännande!

Jessica sa...

Jag har lagt till din blogg som bloggar som jag följer, lägg gärna till mig om du vill :)

Linda sa...

Det är onekligen roligt att få hem en omgång saker till sitt virkande/pyssel, som en present på posten... (som dock också ska betalas =)

Jag ligger lite efter med Mars-dockan, men snart så =)
Kram Linda

Åsa sa...

Du gör så underbart fina saker!!
Har lyckats plita ihop min marsdocka - om du vill se både den och bacillen kan du kolla in på min blogg (se till att du sitter ner, när du ser dem, så att du inte svimmar, de är totalt olika originalen)..

Men återigen - vilka finafinafina saker!!