onsdag 17 mars 2010

Layouter med massor av bilder

Jag håller ju på och scrappar alla mina gamla foton. Jag försöker fokusera på minnena och berättelsen men vissa saker har man bara så mycket kort på. Mina brorsdöttrar har jag högar av foton på och många av dom är det inte jättebra kvalitet på (det var ju innan digitalkamerans tid) därför valde jag att göra en varsin layout med små foton på dom i olika åldrar.

Som journaling har jag skrivit om särskilda minnen jag har från att dom var små eller saker vi har gjort tillsammans som jag minns särskilt. På Emmys layout skrev jag även om hur jag fick reda på att jag skulle bli faster till henne. På så sätt fokuserade jag på berättelsen men ändå fick jag med en massa bilder. Som ni ser fick min älskade cirkelpunch jobba hårt, hihi!
Hoppas ni har en skön kväll, kram/V

6 kommentarer:

En tappad maska sa...

Hej!
Du har en sunshine award att hämta på min sida, tack för en superfin sida :-)

Ciza Patricia sa...

De blev jättefräcka. Så snyggt att bara samla en massa småfoton så.
Jag gillade dem alla tre väldigt mycket.
Du är duktig.

Njut nu av dagen.

Kram

Ninas hobbyblogg sa...

Tack för inspirationen! "Lånar" gärna idéen lite längre fram :) Vi är några tjejer som träffas en gång i veckan, och en av tjejerna har annonserat att hon tänker utmana oss att göra en lo med minst 5 foton. Har blivit många gråa av den tanken ;-) Men du har ju hittat lösningen! :D

Sunna sa...

Vilken bra ide, jag har högvis med såna foton som bara ligger

Maries Pysselblogg sa...

Vad smart! Snyggt blev det också.

Sara_80 sa...

Vilka läckra Lo´s! Det kan tänkas att jag liftar den idén..tack för inspirationen!

Kram Sara