onsdag 24 mars 2010

Några nya layouter och en fråga

Mina fina brorsdöttrarDel 1 av adventsmys layout

Del två av adventsmys layout. Det är alltså meningen att dessa två ska sitta bredvid varandra i albumet och bli ett uppslag.

Nu till min fråga. I de flesta scrapbookingbloggar skriver bloggaren under varje layout vilket material hon har använt. Vill ni att jag ska göra det också? Är det någon som är intresserad av att läsa det? Skriv gärna era tankar. Är det nåt mer ni vill att jag ska skriva om. Det skulle vara superkul att läsa vad ni tycker och tänker. Jag är verkligen urdålig på att kommentera på era bloggar men jag besöker er ofta. Jag får så ont i händerna av att skriva vid datorn så jag vill hellre lägga det på pyssel och eget bloggande, hoppas att ni förstår.

STOR KRAM!

5 kommentarer:

Birgitta sa...

jag tycker du skriver bra som du gör, undrar man över nåt material så kan man ju fråga...
Jag måste säga att jag gillar dina layouter också, själv har jag inte gjort några på länge men jag blir hemskt sugen när jag ser dina...

Lena sa...

Nu är ju jag inte någon "scrapare" men jag tycker du skriver och visar så intressanta saker redan.

KattQarina; sa...

Jag håller med Birgitta och Lena; du skriver så bra som du gör! Vad jag tycker är viktigast och roligast är att få se bilder. Och det är du jätte bra på att visa, tydliga och fina biler. Det ger inspiration!
Skriver man för mycket är det en risk att man skriver sönder det hela i stället. Undrar någon något kan de ju alltid fråga.
Ja, så tycker jag:-)

Emma sa...

Hade du inte skrivit att du hade en fråga hade jag nog inte läst.. Jag är faktiskt en sån person som vill ha bilder. Massor.
Ibland läser jag, men ofta kollar jag på bilder och sen läser om det är någonting jag undrara. Jag kan tycka att de där med material blir lite överflödigt. Vill man veta kan man ju hellre fråga? De är ju trots allt fantasi och inspiration som får "pyssel-tanter" att göra vackra saker, inte texten?
Så känner jag i varje fall :)
/Emma

Ciza Patricia sa...

Det räcker så fint som du skriver. Om någon undrar något får du fråga här i kommentarerna.

Och att kommentera allas bloggar du besöker ska du inte göra heller. Vi vill att du ska må så bra du bara kan.

Kram