måndag 15 mars 2010

Garnförvaring

Tusen tack för era tankar om föregående inlägg fortsätt gärna att skriva era tankar. jag tycker att det är jätteinspirerande och kul att läsa det ni skriver.

Det var någon som undrade över hur jag förvarar mina garner så här kommer två bilder som förklarar det 

Det mesta av mina garner förvarar jag under mitt stora bord i pysselrummet i dessa boxar

Alla pågående projekt (och det är mååånga) förvaras i lite olika korgar bakom soffan :-)

Hoppas ni har en fin dag. KRAM /V

6 kommentarer:

Pixi sa...

Sen jag fick hem mitt skåp har det vart lite lättare att förvara garnerna plus att jag ser dem bättre,hehe men fortfarande har jag oxå en hög bakom min stickefåtölj,ett MÅSTE!! =)

Iwona sa...

Ja, en stickning eller flera :) är ett måste i närheten!

Jullan sa...

Visst är det härligt med lite ordning! Jag håller just nu på att få ordning i min lilla hörna. Anordnade en liten box för pågående projekt och insåg strax att den var alldeles för liten.
Kram Juliane

Tanja sa...

Hej!
Ville bara säga att jag hittade din sida idag och besökte den alltså för första gången. Inspirerande. Vilka fina tovade saker du gör!

Tanja

Heidi sa...

Va fint att man kan se lite lagom in i boxarna, garnet blir inte förstört av solljuset men man kan ändå ana vad som finns där!

Millan M sa...

Boxar i halvt genomskinlig plast är inte dumt alls som garnförvaring. Bara det att jag har fyra stycken o nu är de fulla...Sambon undrar om jag äter garn.....Men jag säger det; det kan vara bra att ha när inspirationen rinner till!!! Givetvis har jag ju också ett par tre pågående projekt i en behändig (o flyttbar) kasse som man tar med till närmsta soffa eller fåtölj;)