fredag 19 februari 2010

restgarns-sjal


Minns ni min höstsjal? Hm, det blev visst inget med den. Nu har jag istället börjat på en restgarnssjal. Jag är inte helt säker på att jag gillar färgkombinationerna men kanske blir det bättre när det har hunnit bli större. Jag vill ha en myskänsla och lite "man tager vad man haver" Jag tänker därför använda mina rester av olika ullgarner och hoppas på det bästa. Den är helt rätstickad. Jag behövde ett riktigt "framför tvn" projekt där man inte behöver tänka så mycket eller vara uppmärksam.

Hoppas ni får en härlig fredag, KRAM /veronica

7 kommentarer:

gunknitter sa...

God fredagskveld i stuen ! Herlige farger på sjalet. Det er kjekt med eit slikt strikk "framfor tvn". Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:)

Ha en trivelig weekend.

Myggan sa...

I mina ögon är färgerna de finaste av färger och de ser ut att passa stickerskan perfekt.
/Anna

Emma sa...

Den kommer säkert bli supermysig!! Ser redan så ut! Lycka till :)

Lilla Anka-design sa...

Den blir väl snygg!!!Känner igen det där "man tager vad man haver". Så brukar jag också göra och så blir det som det blir men det är härligt att skapa efter eget huvud. Vilka helt underbara nålfiltade figurer du har gjort jag blir stum.....

Monica Hansen sa...

Härliga färger..

Kreativa Bri sa...

Det blir säkert jätte bra, och den ser ju jätte mysig ut!:)
Fint!

//Ha det gott!

Nettan sa...

Håller med dig att man ibland behöver göra saker utan att behöva tänka så mycket. Jag tycker färgerna är härliga! Ha en bra helg :)