måndag 1 februari 2010

Rensa i röran projekt 2

Jag blev egentligen klar i lördags men så tänkte jag fota medan det var ljust igår men det glömde jag såklart så här kommer redovisningen idag istället men ändå utan bilder på resultatet eftersom jag är så lat :-)

Jag tog tag i två av våra garderober och rensade ut och organiserade om. Förrut har vi  delat klädgarderob och haft en till förvaring av en massa grejer. Nu har vi äntligen en varsin att ha kläder i men resan dit kändes ganska lång eftersom man måste hitta nya ställen till grejerna.

Så här såg garderoben med grejer ut innan. Alla sällskapsspel flyttade ner till vardagsrummet

Alla dom här pärmarna gick jag igenom och sorterade. Notpärmarna fick flytta ner till pianot och övriga pärmar fick bo på den lägsta hyllan i min garderob.

Jag rensade ganska hårt så min gamla Carolapärm åkte faktiskt i soporna

Några bilder på resultatet blev det alltså inte men nu har jag i alla fall redovisat, hihi!

Kram/Veronica

4 kommentarer:

Beatrix82 sa...

Den carolapärmen minns jag!

En tappad maska sa...

Hej
Jag gillar verkligen sida och har bestämt mig för att den är väl värd en award- du hämtar den hos mig- nu ska jag börja virka på kärleksbacillen
Vinterkram
Anna-Karin

X-blog sa...

Härligt att få till varsin garderob!
Jag skulle aldrig kunna dela garderob med min sambo, jag vill ha ordning och reda och han bara slänger in allt...

Ha det gott!

Elsa sa...

Vilken härlig sida hit kommer jag gärna fler gånger. Har nyligen börjat att pröva på nålfiltning, ser en hel del intressant här ska kolla närmare på det i morgon kl är mycke nu och jag ska upp och jobba tidigt. Godnatt och kram Elsa