lördag 9 januari 2010

Scrapbookinghelg

Den här helgen är det cyber crop på scrapfit. Det innebär en hel helg med roliga scrapbookingutmaningar.Jag har längtat efter att scrappa så det blir mycket sånt nu i helgen. Jag måste ju få virkmönstret färdigt också men det får bli en senare utmaning :-) I natt var jag uppe till 4 för att vara med på en tävling, hihi. Det är ju ett amerikanskt forum så ibland blir tiderna lite konstiga. Den här layouten knåpade jag ihop då:

Man skulle skapa efter en skiss. Det var verkligen en utmaning att använda så många foton, jag använder nästan aldrig så här många. Jag är inte så jättenöjd med den, den blev lite rörig. Men jag klarade utmaningen att skapa efter skissen och bara hålla på i en timme i alla fall :-) I vanliga fall tar en LO mellan 3 och 6 timmar när jag scrappar. Bilden blev rätt dålig också för man hade bara tjugo minuter på sig att fota och lägga upp bilden så jag visar lite bättre bilder senare.

Hoppas ni har det fint. Kram /Veronica

2 kommentarer:

Camillas virkblogg sa...

Snygga saker du gör! Blev så sugen på att blogga när jag anmälde mig till virkalongen att jag startade en egen blogg. Har länkat till din sida, är det ok?

tomtan sa...

Synd att jag ligger lite efter i min uppdatering av favoritbloggarna.... Annars hade jag nog velat varit med på Vikralongen.... Nu får jag njuta av bilderna *ler*