torsdag 7 januari 2010

Om virkgarnet och lite pysslade julklappar

Jag fick en fråga förut idag om det vita och det hudfärgade garnet måste vara lika tjockt. Svaret på det är nja. Det går bra om det vita är något tjockare än det hudfärgade men inte tvärt om.

Idag visar jag också två av de julklappar jag pysslade ihop...


Än är julklappsverkstaden inte över för på lördag ska vi fira med mina föräldrar. Tills dess har jag gjort sylt, marmelad och  syltad ingefära. Kvar att göra är skorpor, musli och chokladbiskvier. Bilder på detta kommer senare.

Annars håller jag på och skriver mönster för fullt. Antagligen kommer det att bli två varianter på mönstret ett enkelt för alla nybörjare och ett lite svårare för dom som hållit på ett tag.

På måndag drar vi igång. det går såklart fortfarande att hänga på.

Kram/Veronica

6 kommentarer:

Kajsa sa...

mumsigt...
idag fick jag tag på garnet jag ska ha.. vad kul det ska bli.. nu får man en anledning att längta tills på måndag.. även om jag börjar jobba då.. *hm*
ha det gott

Matilda G sa...

Blir en aning hungrig när jag sitter här. ;)

Yoli Design sa...

hejsan svejs

ja vilken mysig blogg du har!!

japp ditt läckra bidrag är framme :D hihi

Kraaaaaaaam

En bok om dagen sa...

Tack för svaret! Då blir det till att leta garn! Det är så himla kallt just nu (-31) så att ta sig till garnaffären är en plan för en mildare dag...

Lillemor i Hummelsta sa...

Gud så spännande det låter, jag har så himla mycket på jobbet framöver, så jag kommer att följa detta lite passivt och heja på. Jag kanske kan vara hejarklack?

Sunna sa...

´mmm vad goda skorporna ser ut