fredag 22 januari 2010

Pias söta flinga

Den här söta flingan dök upp i min mailbox igår. Det är Pia som inte har egen blogg som har virkat henne. Många har frågat om jag inte kan lägga upp bilder på allas flingor så som jag gjorde med trädgårdsmössen. Tyvärr så tar det så lång tid att jag måste avstå från det den här gången. Men alla ni utan blogg kan väl skicka era bilder till min mail så att vi alla kan få se era söta flingor också. Det är helt valfritt så klart. Jag uppmanar er verkligen också att kika i kommentaren till DET HÄR inlägget för att se alla bloggade dockor.

Kram/Veronica

5 kommentarer:

MiA sa...

Hej!
Tips: du kan skapa en flickr-grupp och så kan alla publicera sina bilder där. Flickr-grupper kan man välja om de ska vara öppna eller stängda :)

katta sa...

Hej jag är en ganska ny virkfantast som har hittat din blogg. Vad mycket fint du har gjort. Det verkar ju jätteroligt med en virkalong, men hur funkar det om man som jag inte bloggar? Skickar du ut delmönstren på mail i så fall? Är det för sent att vara med? Annars är jag gärna med och provar och hoppas jag får till lika fina saker : )
kattali@live.se

Lilo sa...

Jisses vad söt!!! =) Jag gillar att virka men har just nu fullt upp att virka undulater. Men en sådan här söt en kan jag tänka mig att göra någon gång. =) Mango hälsar... wohooo! ;)

MiniZillen sa...

Åh så söt! Hur stor är hon?

Veronica Tingvall sa...

min flinga (som du ser i inlägget under) är ca 16 cm