onsdag 2 december 2009

Mitt pyntade pysselrum


Idag visar jag lite juliga bilder från fönstret i mitt pysselrum. Jag har lite olika temat i de olika rummen eftersom jag gillar så många stilar :-) Just i pysselrummet är det vitt och silver som gäller. Anledningen till detta är att jag tycker att det är så inspirerande med ljusa, luftiga rum. 

Jag älskar verkligen de små snöänglarna. De är gjorda från ett panduro-kit. I år har jag även hämtat vacker mossa från skogen till alla krukväxter

Ett litet snöflinge-änglaspel

Förra året skrev jag att det här var trollhassel men det var det ju inte. Men vad hette det nu igen då?? Någon slags hassel är det i alla fall

Duvorna gjorde jag förra året i trolldeg. De är målade med akrylfärg och så har jag skrivit vackra inspirerande ord på dom.

Hoppas ni har en underbar dag. 

Kram/Veronica

7 kommentarer:

Gröna Anna sa...

Ormhassel kanske? Jag har också såna där snöänglar från Panduro, de är underbara! Fast mina hängde i granen ifjol, och i år kommer vi inte ha nån gran pga. två vilda katter. Så änglarna får nog sova till nästa jul...

Malin E sa...

Åh va fint och julmysigt du har fått det! Jag älskar oxå vitt och silver det är så fint!
Kram Malin

En bok om dagen sa...

Men du, så himla bra att du fotade det där! Jag har också en sån gren som jag inte riktigt vet var jag ska göra av - men nu fattar jag ju precis vad jag ska ha den till! Så fint du har det!

Sofia-Sobeide sa...

Så juligt och fint :)

Jag har faktiskt inte alls julpyntat ännu. När jag ändå åker hem till föräldrarna över jul så känns det lite onödigt. Men det är ju så mysigt med julpynt ändå:)

Pysselkiisen sa...

Vill tipsa om den tävling jag har på min blogg nu! Den är sponsrad av underbara butiken By hands. Gå in och titta här:

http://pysselkiisen.blogspot.com/2009/12/tavling-hos-pysselkiisen.html

TokTova sa...

Ormhassel är det! Vi har ett gigantiskt sådant träd i trädgården. Jättefina grenar som man kan göra mycket av.

Ph sa...

:) Definitivt ormhassel. Men jag rekommenderar trollhassel i trädgården, innan den får blad kommer det små blom'tjärnor' som doftar underbara!
Vad fint du pyntade!