måndag 30 november 2009

underbara advent

Nu är det sannerligen det den bästa tiden på året. Jag börjar redigera min projektlista lite eftersom tiden bara flyger iväg, hihi! Första prioritet nu när hemmet är pyntat är piratkalaset som går av stapeln om ca en vecka. Jag tar fortfarande gärna emot fiffiga förslag, särskilt på kakor och sånt. Jag har inte hunnit med så mycket pysslande de sista dagarna eftersom all tid har ägnats åt städnng, pyntning och plugg men nu borde jag ha lite mer tid.

Idag har bloggen tillfälligt bytt namn till ulliga gulliga saker och lite julmys. Jag tänkte nämligen under de här veckorna även blogga om julen och julpynt, inte bara pyssel. Hoppas ni är med på det :-) 

Stora varma kramar /Veronica

5 kommentarer:

Lotta sa...

Ja absolut vill vi ha julmys i din blogg. Så himla inspirerande bilder. Jag har också börjat fixa här hemma och håller på lite grann hela tiden ända fram till jul. Till lucia kommer vi ha öppet hus med glögg och fika i stora lass för alla våra vänner. Jag tycker att det är så otroligt härligt att samla alla nära och kära.
KRAM Lotta

Gröna Anna sa...

Jaa! Väldigt fin header också. :-)

pysselsara sa...

Vilka härliga bilder! Ett tips till piratkalaset; Milda (http://kampanj.milda.se/milda/#/pepparkaksformar) har en kampanj, där man kan få pepparkaksmått, bl a ett med ett svärd. Kanske kan vara en kul idé!?

Pysselsara

Sunna sa...

Jag är ingen julmänniska men något jag gillar med denna årstid är allt ljus överallt. skulle bara snön komma också skulle det bli perfekt

lolla sa...

hejsan
vad fint och juligt du fått i din blogg,du får GÄRNA ha lite julmys med i den...
kram lolla