onsdag 9 december 2009

Lejon

Först och främst ett jättestort tack för alla fina ord om kalaset. Jag känner mig så lycklig som har en sån fin liten pojke i mitt liv så det kändes väldigt kul att få anordna hans fyraårskalas.

Jag har fått dra ner lite på min lista över blivande julklappar, tiden räcker inte riktigt till. Men en fingerdocka till Isak har det i alla fall blivit och så här ser han ut: 
Jag började att virka efter DET HÄR mönstret men sen hittade jag på det mesta själv. Det var ett riktigt kul litet projekt och jag har bestämt att jag ska göra minst tre olika i alla fall.

Ikväll kämpar jag för att bli klar med årets julkort, jag fattar inte varför jag inte gjorde dom för typ en månad sen.... jag ska förhoppningsvis virka några varv också framför arga snickaren.

Hoppas ni har det fint. Jag har blivit urdålig på att kommentera hos er men jag läser fortfarande alla bloggar i min lista och några till :-)

Kram/Veronica


7 kommentarer:

Pyssel och Trams sa...

Vilket superfint lejon!=)

Jag har inte ens börjat fixa med årets julkort...tänk att man jämt ska vara i sista minuten!

Ha det så bra!
Kram Anna

Elsa sa...

Det va ett gulligt lejon! ;)
// Kram Elsa

Stubbetufsa sa...

Ja, nå har også jeg lest om Isaks kalas. Det var nok svaret på en liten pjokks drømmer!
Ha fine dager også framover!

Anonym sa...

Så fin!!! Idag har jag och Skruttan varit på dopfest, en jättefin ceremoni. Eftersom vi bor i samma län så kanske det är lika i Link?

Matilda sa...

OH vilken fin liten blogg du har o vad söta saker du gör! jag hittade hit via facebook, för vi är tydligen tremänningar/sysslingar. din pappa o min mamma är kusiner! :) hej hej !

Lotta sa...

Du är så vansinnigt duktig. Lejonet är super! Vilket härligt kalas du hade för Isak. Gjorde du saftglas med gelegodis? Jag är bara nyfiken på reaktionen

KRAM Lotta

Veronica Tingvall sa...

Tack Lotta vad du är gullig. Nej det blev inte det tyvärr. Jag hann inte köpa nåt gelégodis. Vi är ju vegeterianer så vi är ju litekräsna med gelatin och sånt men jag har skrivit upp det i min idébok så nästa kalas blir det nog. Eller kanske till julfesten :-)

Stor kram och tack för all uppmuntran/Veronica