lördag 3 oktober 2009

Minns ni bebiströjan?


Nu passar den nästan på lilla F som har flyttat till Norge. Den sitter nog lite bättre om en månad eller två men det är ju kul att det börjar närma sig :-)

De senaste dagarna har jag scrappat en massa eftersom alla utmaningar jag är med i skulle vara inlämnade innan imorgon. Hårvirkandet går också långsamt framåt. Tänk att jag pysslar hela dagarna och ändå går det så långsamt framåt.

Jag borde nog börja plugga lite mer också. Jag läser en distanskurs i litteratur och livsfrågor. Förra uppgiften handlade om ondska och nu är det kärlek som gäller. 

Nu kikar jag på körslaget, det är ett program jag gillar. Hoppas ni har det fint. Kram/Veronica

6 kommentarer:

Raggmunk sa...

Vilken liten goding!
/Anna

Myggan sa...

Ojdå! Jag lyckades visst kommentera med mannens inloggning.
/Anna

Mia stickar sa...

Så fin den blev och så söt baby!

garnsamlare sa...

Det där med att pyssla tar tid det håller jag med om. Jag tycker att jag har varit duktig på helgen och ändå blev inget färdigt ändå. Men det kommer fler kvällar och helger så till slut blir något färdigt.

r e b e c k a sa...

aå fin den blev! Jag (dvs. lillan) har använt min jättemycket men nu börjar den bli lite för liten så det kanske vore dags att sticka en ny... (jag stickade 3-månadersstorleken) och nu är hon nästan 8 månader så den är praktisk, elastisk och har långa ärmar som är snygga uppvikta också!

Heimlaga sa...

Oj, hon såg verkligen ut som en docka! Det blir säkert en fantastiskt skön kofta i vinter!