fredag 11 september 2009

Tack!


Tusen, och åter tusen tack för alla fina ord och hälsningar till bloggens födelsedag. Jag blev tårögd flera gånger av era ord. Ni är så gulliga. 

Jag har blivit så dålig på att kommentera era bloggar och hälsningar men tiden räcker inte riktigt till, jag vill ju hinna pyssla också så jag har något att blogga om:-)  Om jag har glömt att svara på någon av era frågor så kommentera gärna igen eller maila så svarar jag direkt.

Äntligen blommar mina solrosor. Den här blomman tillägnar jag er alla mina fina bloggvänner. Allt i trädgården är så sent i år. Är det så för er också? Pumporna har just börjat bilda frukter, tomaterna är illgröna och solrosorna har som sagt just börjat slå ut. Jag tror varken pumporna eller tomaterna kommer hinna bli klara innan det blir för kallt :-(

Här hemma är sambon jätteförkyld och jag är dödstrött. Jag hoppas jag slipper förkylningen. Det brukar oftast inte bryta ut på mig utan just stanna vid trötthet och kanske lite halsont, men man vet ju aldrig...

Nu väntar "svindlande höjder" som är den första boken vi läser i min kurs. Blä vad tråkig den är tycker jag. Vad tycker ni om den? KRAM /Veronica

8 kommentarer:

Sussie sa...

Grattis i efterskott till din bloggfödelsedag :) Hoppas att din förkylning snart går över.

Anonym sa...

Grattis i efterskott! Fin solros! Uppiggande i trädgården nu när det är höst. Krya på er! Å tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

Hei.Nydelig solsikke.God bedring.Ha en riktig god helg.Bodil

Sunna sa...

Solrosor är väl underbart, en riktig glädjespridare på hösten

Sagofe sa...

Grattis i efterskott :-)

Härlig blomma. Jag har blivit lite floristskadad och tänker bara på vad jag skulle kunna göra med den i en vas eller kruka :-)

Jag gillar svindlande höjder. Stundtals i alla fall, för jag hatar den till viss del också. Men det handlar nog mer om att jag hatar Heathcliff. Det är den enda bok jag läst som fått mig att hata en karaktär så starkt att det känns i hela kroppen och det måste ju på något sätt betyda att författaren lyckats med sin bok.

Blablabla, jag och böcker... Jag kan aldrig sluta när jag börjar prata/skriva om dem ;)

Kram

fröken pony sa...

Så roliga pumpor!

Toffs sa...

Jag tycker Svindlande höjder är rätt okej ändå... det tar dock ett tag att läsa igenom den. Hoppas du också tycker den tar sig...

Ankan sa...

Mmm, det har varit lite sent i min trädgård också... Fast just tomaterna har jag lyckats ganska bra med, trots att de inte står i växthus ("bara" mot en varm husvägg då...). Ett tips är att stressa dem lite: plocka av bladen allt eftersom så lägger plantan mer krut på frukterna. Att även vara duktig på att tjuva och toppa sina plantor gör att man får tidigare (och i vissa fall bättre) skörd.

Men tänk på att klippa eller skära av bladen, inte nypa för då kan de få sjukdomar. Lämna en liten bit av bladstammen kvar så vissnar den och faller av av sig själv, utan att skada resten av plantan.

Bättre lycka med trädgården nästa år! :)