måndag 8 juni 2009

Bara det tråkiga kvar...

Nu är delarna till tröjan snart färdigblockade. De är sneda och lite olika stora men jag hoppas att det ska bli en kofta av det tillslut. Det känns verkligen som en milstolpe i stickandet att få första tröjan klar (som inte är en bebiströja).

Det är så jobbigt att motering är så tråkigt. Konstigt är det också, för man vill ju bli klar. Jag måste verkligen satsa på fler projekt där man stickar det mesta i ett stycke.

Tröttheten som kom så plötsligt i fredags eftermiddag höll i sig ända tills i går kväll så det har inte blivit så mycket gjort i helgen, jag har bara legat på soffan med yrsel. Nu känns det bättre igen. Det var nog en biverkning av medicinerna jag håller på att trappa upp... Nu har jag kommit upp i maxdos så nu borde jag bara bli bättre och bättre :-) Idag hoppas jag att mina filtnålar kommer. Helgerna är så jobbiga när man väntar på leverans av något...

Kram/V

15 kommentarer:

Heimlaga sa...

Håller med dig-att montera i hop är det tråkiga... Det borde ju inte vara så, för då får man ju äntligen se resultatet! Den blir säkert fin!

r e b e c k a sa...

det ser jättesnyggt ut, forza! ;) (ung. =heja på!)

MiA sa...

Sockor är kul. De är liksom klara när de är klara! Färdiga att dra på fötterna och använda :)

Koftan kommer bli jättefin!
Kram
MiA

Ewa sa...

Ja, tänk om man slapp monteringen och att fästa en massa ytrådar. Det är det värsta av allt. Vet endel som syr ihop på symaskin, men det skulle jag vara rädd att det inte håller. I Bonniers stora bok om stickning finns ett sätt som är bra då du ska sy ihop... Har du den boken? Blir iaf en snygg och smidig söm.

Fy va det blåser kallt här. Vill ha värme så jag kan sitta ute.

Kram
/Ewa

PS. Biverkningarna ger med sig, och ibland kan man få byta sort, ifall de blir för outhärdliga...

Kram igen!

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Ja hoppas hoppas du blir bättre nu fina vännen min!
Snart snart ska vi se till att komma och hälsa på er.

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Tack! Men asch då... Jag tänkte ju att du skulle få se det själv när vi kom. Det är väl mamma som varit i farten kan jag tro?

Annas Alster sa...

Va fint det ser ut Veronica! Vad är det för mönster du stickar efter?

Veronica Tingvall sa...

Mönstret är drån drops :http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=111&d_id=18&lang=se

Sofias värld sa...

Tröjan blir säkert fin! Ja visst är det jobbigt att montera ihop, jag har virkat en tröja och en topp till mig själv ingen av dem har blivit klara. Den ena är i princip färdig virkad men ej ihopsydd och den andra blev för liten så jag måste göra den lite större. Så här virkas inga större projekt mer, kanske då jag fått de halvfärdiga klara :)

Hoppas du blir pigg och kry snart!
Kram

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har! Jag liksom du hatar att montera, just nu stickar jag på en jättesöt bebiskofta från Garnstudio: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=b17&d_id=15&lang=se Bara runt, runt på rundsticka och i princip ingen montering när den är klar.
Lycka till med din fina tröja!
/Elin

Beatrix82 sa...

Du är så grym!! När det gäller tålamod har jag inte förändrats sedan sist vi sågs tror jag, skulle aldrig kunna göra något sådär fint och noga.
Tack för tipset om kortläsare, vi har en sådan också...någonstans...vad jobbigt det är med flyttkaos.

Tack för glada hejjarrop om mina små inlägg, jag vill ju gärna skriva mer, lägga in bilder o allt. Vi får väl se om det kan bli rutin på det hela i framtiden :)Men när det gäller krönikor så får jag nöja mig med att skriva informationsbreven till våra medlemmar på jobbet :) Typ om resegaranti, marknadsföring och om hur man gör för att synas i Media :)

Kram på dig.

Beatrix82 sa...

Insåg just att det var hysteriskt många smileys i min förra kommentar. Sorry.

Monica Therese sa...

Så flott grønnfarge =) Og nydelig skiraste sjalen (birch shawl)
Den har jeg også strikket =)

Anonym sa...

Så grönt & skönt det var här inne- både garner och växter! Hoppas pluggandet går bra- eller är kursen slut nu? Jag tyckte att det var så bra att läsa på distans genom Högskolan Dalarna, kanske det blir en kurs till i framtiden. Kram på dig!

AnnaA sa...

Den blir nog jättefin när den är klar!
Precis som du brukade jag tycka det var hemskt tråkigt att sy ihop, men sen lärde jag mig hur man syr ihop så det blir fint och helt plötsligt är det hur kul som helst. För det blir såååå braaa! Så se till att lära dig det "rätta sättet" så ska du se att det blir roligare. :)