torsdag 4 juni 2009

Absolut inte en dum fråga...

- Vad är en Lo?

Jag visste det inte heller förrän för typ två månader sedan. Det betyder Layout och är alltså de collage man skapar i scrapbooking. Jag gillar egentligen inte att använda scrap-språk men efter ett tag kan man liksom inte undvika det. Ett annat ord är "brad". Det är små  jungfruben eller påsnitar eller vad man nu brukar kalla dom. De kan vara i massor av färger och former och man använder dom till dekoration.

Sov gott! /V

7 kommentarer:

IA Nyckelpiga sa...

Tack!! nu kan jag sova gott i natt;)

Signe sa...

Ännu en värld att lära sig mer om :)...

LILLA BLÅ - @nette sa...

Lo trodde jag var ett djur =)

kramar @nette

LILLA BLÅ - @nette sa...

Vi ska ha det underbart jag & min man =).

Hoppas du kan vila lite också i helgen..så du blir pigg till nästa vecka igen. För då skall det ju pysslas lite till och bloggas =) och det tar lite tid o energi, men visst är det kul?

kramar @nette

Ewa sa...

Hej gumman!

Ja, det garnet finns i en massa fina färger, och det är sådan lyster i det. Var därför jag valde det istället för Bambino ull, som jag tyckte så lite "luddigt" ut. Tänkte att detta håller sig finare. Bra pris är det också. Har använt det en hel del till mina djur.

Scrappa verkar så kul. Har inte tordats börja med det, då jag vet att jag lätt skulle bli beroende! Vet du hur man scrappar på nätet, och om man sedan kan skriva ut det man gjort?

Burr va kallt. Ska vi till torpet i eftermiddag åker långkalsongerna på!

Kram
/Ewa

lolla sa...

hejsan
nu små fnissar jag...
jag är åxå rätt ny på scrapping, hade samma tankar som du ifrån början. Lo brads shippboards och en hel hop fackutryck har visslat runt i min hjärna.
kram lolla

anna sa...

Tack för förklaringen.. Nu kan man hänga med lite ;-)