torsdag 28 maj 2009

Som julafton

Igår var det som julafton. Först fick jag ju mitt ullpaket sedan kom även mitt scrapbooking-paket från Panduro. De hade rea på papper där så jag passade på att köpa på mig en hel hög. Jag har sagt det förrut men nu menar jag verkligen allvar...KÖPSTOPP!!!! För det värsta är ju att även om det känns som julafton när man får paketen så måste man ju betala dom själv. Nu väntar jag i alla fall bara ett paket till med mina filt-nålar. 

Här är vad som fanns i paketet (Jag visar bara några papper, jag köpte en hel del):

En massa bokstäver, det har jag verkligen saknat

Färgglada brads

Papper i olika färger och olika mönster

Nu vill jag scrappa också men nålfiltandet är inte riktigt klart än och så vill jag ju sticka och virka också.... Det värsta är att jag egentligen inte har tid med något av det eftersom jag måste skriva på en artikel till skolan. Det är så svårt och jobbigt så det är lätt att smita men deadline börjar närma sig.

Kul att så många tyckte att ull-dockan var lik mig :-) Det är inget självporträtt och egentligen tror jag att det mest är håret som är likt. Anledningen att det blev just brunt hår var faktiskt för att det var den enda lockiga ullen jag hade (förrutom grått) så eventuell likhet är av en slump.

Kram på er och tack för alla fina kommentarer, jag blir så glad. /Veronica

5 kommentarer:

Ewa sa...

Å va trevligt med paket. Jag fick ett idag jag med, med en top och en scarf jag beställde igår! Det kan man kalla snabbt, och ändå har det rest från Göteborg.
Du, du visade små scrapbookingbilder tidigare, har du fler av dessa? Tänkte man kunde skriva ut dem åt flickorna, och om man vill göra ett kort.

Om du har, och delar ut, är min mejl: ewa67eriksson@hotmail.com

Kramis
/Ewa

Jullan sa...

Hej,
Visst är det kul med paket på posten! Jättefina papper och alfabet du köpt. Har ett litet tips när det gäller scrapbooking! Jag brukar handla hos Stellas.se. Bra priser och service, tycker själv att panduro är för dyrt. Nu har du många härliga pysseltimmar framför dig. Själv tycker jag inte tiden räcker till allt jag vill göra...

m sa...

Så fin din docka blir! Jag har köpt lite ull och nål, men inte provat än. Jag har aldrig tovat eller nålfiltat förut, men det ser kul ut. Hur kan du få ansiktet att se så riktigt ut?

metamorphosis sa...

Åh, den där känslan känns igen, när man får packa upp fina pysselsaker... mmmmm

lolla sa...

hejsan
oj vad jag blir sugen på att scrappa när jag ser ditt paket från panduro och vilka fina papper helst det med de små fåren på.....
Få se vad du hittar på för fint av dessa....
kram lolla