lördag 9 maj 2009

Scrappat och klart

Två Los har jag lyckats knepa  ihop. En till var nästan klar när den hamnade i soperna det blev helt enkelt inte bra.  De båda som blev klara är bidrag till min alfabetsbok med fina ord som jag håller på med...

N, som i närhet fick gestaltas av ett foto på mig själv och min storasyster på min dopdag. I den vänstra spalten står bönen "det går en ängel kring vårt hus" den brukade hon be med mig när jag var liten. Det är 15 år mellan mig och min storasyster. Som vanligt blev det en väldigt minimalistisk Lo. Jag försöker verkligen göra mer men det slutar alltid med att jag plockar bort det mesta.

L som i leklust står såklart älskade Isak för. Det här fotot tog vi i Astrid Lindgrens värld när vi var där i somras. Här försökte jag verkligen få med lite mer färger och dekorationer, jag måste försöka att komma bort lite från denna minimalism.

Jag tror mest att min minimalism beror på at jag inte har så mycket papper och dekorationer. därför är det svårt att få saker att passa ihop men man kan ju inte köpa hur mycket grejer som helst...  Än en gång ett stort tack till snälla Pysselmamman som skickade en massa utstansat till mig. Du känner säkert igen de flesta dekorationerna :-)

Hoppas ni har en härlig lördag. Jag har lite ont i axlarna men jag hoppas ändå på stickning ikväll. Jag har legat på spikmattan varje kväll men gör så galet ont. Ni som har en, hur länge tar det tills det slutar att göra ont?

Kram/Veronica

8 kommentarer:

Sunna sa...

Är lite nyfiken på det här med spikmatta, är det för att öka blodcirkulation eller någon slags akupunktur? Jag tycker dina bilder är riktigt fina, Ha det bra

lolla sa...

hejsan
vad kul med en alfabetsbok om fina ord den iden ska jag kommaihåg till hösten....
Det gjorde inte särskilt ont för mig första gångerna jag låg på spikmattan, men man är ju så olika.Jag ahr åxå nyss legat på min i 40 minuter sååå skönt.
Ha en fin kväll lolla

Heimlaga sa...

Vilken fin bild på dig och din storasyster! Jag tänker på hur många goa kramar vår lilla G får av sina storasystrar, som är 11 och 13 år äldre än henne! Det är fint med syskon!

Anns Gröna sa...

Nja, spikmattan vet jag inte.... det hade nog behövts rejält med övertalning för att få mig ner på en sådan!
Fina scrappar du har gjort! Och en ordbok - jättekul idé!
Hoppas du snart känner dig bättre i axlarna igen.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram
Ann

Linda sa...

Hejsan! Har tack och lov inte fastnat i scrapbooking än. Skulle jag göra det skulle det inte finnas tid för nåt annat än pyssel tror jag. :) Känns iofs som om det är så redan idag. Virkar för det mesta, men även lite stickning och sömnad hinns med. Kolla gärna in min blogg: http://ilkkadesign.blogspot.com/

anna sa...

Fina! Hur hinner du med allt?? Hoppas axlarna blir bra snart!!
Kram

Fosco sa...

För mig gör det alltid ont första fem-tio minutrarna på spikmattan, sedan är det bara jätteskönt och varmt tills det är dags att kliva av den, då gör det ont igen... :) Men det är ingen jobbig smärta, tycker jag.

Om det gör alldeles för ont kan man testa att lägga ett väldigt tunt tyg på spikmattan, det kanske vore nåt?

Fosco sa...

Och just det: Om du ligger på golvet med spikmattan så kan du testa att ligga på sängen med den istället, det tycker jag är mycket skönare.