fredag 8 maj 2009

Nu är nog jorden som allra vackrast

Ute är allt så underbart vackert just nu. Marken täcks av vitsippor och allt är så grönt. Jag tog en liten promenad idag, det var härligt trots att solen inte visade sig så mycket.

Annars har jag mest scrappat idag. Med tanke på all tid jag har lagt ner idag skulle man kunna tro att jag har gjort en massa LOs  (layouter) men jag har bara åstadkommit en enda. Jag är så galet långsam när jag scrappar. Jag gör om tusen gånger och blir aldrig riktigt nöjd. Det ser så lätt ut men det är faktiskt riktigt svårt att få det som man vill. 

Senare på eftermiddagen gick jag och köpte en hobbykniv, bokstavsstämplar och lite brads i vår lokala scrap-butik. Det är helt galet, den ligger nämligen bara 5 minuter från mitt hus trots att jag inte bor inne i stan. På så sätt är det nästan bra att jag har ont i magen och inte kan gå i affärer så ofta... hur skulle det gå annars? På vägen till affären började det ösregna så det blev ingen bild på det färdiga resultatet.

Jag är så glad att så många vill vara med i min utlottning. Hoppas ni har en härlig fredagkväll. Kram/Veronica

4 kommentarer:

Sunna sa...

Jag är glad att jag bor på landet, fy det skulle inte min plånbok må bra av att ha nära till såna affärer, men Tradera finns ju...

Anns Gröna sa...

Så praktiskt med 5-min avstånd. Samtidigt kaaan det ju bli väldigt dyrt.
Hoppas du får en härlig helg!
Kram
Ann

oumberligating sa...

Hej Veronica! Oumberlige Peter här som tittar in som vanligt på din alltid fina och trevliga blogg.
Det här med starkt solljus det är faktiskt riktigt skönt ibland att slippa de allt för skarpa solstrålarna, saker syns egentligen tydligare om det är lite molnligt! Vill självklart önska dig en riktigt fin och trevlig helg. Jag är inte med på utlottningen av en trädgårdsmus, jag är gammaltestamentlig av mig så det blir inget spel och dobble för min del(ler) Jag väntar istället på äran att adoptera en när det är dags för den nya jullen att skingras ut i världen(ler)!
Som sagt ha det gott på alla sett och var rädd om dig!
Kram ifrån Peter!

Linda sa...

Gillar din blogg väldigt mycket! Har en egen där jag ska försöka dela med mig av mitt pysslande. Titta gärna in där!