lördag 23 maj 2009

Filt-lördagIdag nålfiltar jag och försöker lära mig nya tekniker med hjälp av webb-kursen jag köpte igår (HÄR kan ni se vad det är för nått). Vad gör ni?

Kram/Veronica

8 kommentarer:

Viktoria- ♥ s t j e r n f a l l ♥ sa...

Spännande att se resultatet senare :) Själv ska jag ta mig en liten cykeltur nu. Har suttit inne och ugglat hela dagen så det är hög tid för mig att bege mig ut ;)

Trevlig Helg!

lolla sa...

hejsan
vad kul med en webbkurs funkar det bra???
Du verkar ju vara duktig på nålfiltning redan....
Jag har planterat lite idag och sytt klart jordgubbarna, nu blir det en promenad med hunden tror jag
kram lolla

Sofias värld sa...

Det verkar vara en intressant kurs. Kollade på länken och det var ju jätte fina saker man kan nålfilta :).

Jag kommer nog bara ligga på soffan resten av kvällen. Jag har varit och springa ett lopp för tjejer idag, 10 km sprang vi, så nu är jag trött... Kanske virka lite om jag orkar :)

Kram

Krumelur sa...

Det verkar så roligt med nålfiltning.. en sån där grej som jag ska prova!! När man får tid... :)

Idag har jag tapetserat vårat sovrum, men med en liten tjej hemma också är det inte helt lätt... så jag får avsluta imorgon. Nu är jag helt slut och ska avsluta kvällen med lite Vera-mys och sen lite virkning...
Kram

LILLA BLÅ - @nette sa...

Vad kul med webbkurs, ska kolla där. Idag har jag stått på marknad och är nöjd med dagen, det gick jätte bra. Pysslar lite hemma med , karda ull, tova små grejor till en liten mobil till växthuset, virkar lite, skriver på boken (men om jag ska vara ärlig så har jag fastnat med den...:( )...har mycket jag vill göra men med en 1½ åring hemma med mig så är det svårt att få sitta ifred...
Ha en fin kväll och en fin söndag

kramar @nette

Pia sa...

Det ska bli spännande att följa. Själv har jag gått några onlinekurser i broderi via www.joggles.com. Jättebra kurser. Kan rekommenderas. Ha det så gott!

Tzeni sa...

tänkte bara fråga, vad är det för garn du har liggandes så fint här bredvid i gult och rosa?

carina sa...

så fina saker du gör, de där nåfiltning har jag testat, men man fastnar ju för olika saker, sömnad och broderi är ju de som passar mig bäst.