fredag 17 april 2009

Makeover pågår

Så här ser den virkade trädgårdmusen ut just nu. Jag får inte till benen så som jag vill. Jag måste ha virkat om minst fem gånger, har hållt på i flera dagar med den här nu, jag blir helt tokig. Nästa plan är att virka kroppen i samma färg som huvudet och istället virka kläderna för sig. Jag tror att det kommer att bli bättre. Jag har flera gånger tänkt nöja mig men det känns inte så kul att inte vara helt nöjd.

Jag hittade inte något garn igår konstigt nog. Så är det jämt när jag bestämmer mig för att köpa saker. Annars när jag absolut inte ska köpa hittar jag massa saker jag vill ha. 

Ikväll kommer lilla Fredrika på besök då ska hon få sin  omlottröja. Hoppas ni får en underbar fredag. Kramar/V

13 kommentarer:

tant Maria sa...

Hej!
Jag gillar din blogg och läser den ibland. Lägger till den i min blogglista, säg till om du inte vill finnas där så tar jag bort den direkt

Heimlaga sa...

Vilket tålamod du har! Och så jämt och fint du virkar!

Viktoria sa...

Söt liten mus :) Och visst är det så, ibland får man göra om hudra gånger(känns det som iaf) innan man blir nöjd.

Trevlig Helg! Kram Viktoria

Kerstin sa...

Vilken underbar mus.Den typen av möss får gärna bo i ens hem
Trevlig helg ! Kerstin

Häxan Sytant sa...

Vilken fantastiskt söt mus. Jag virkade också om massor med gånger när jag gjorde Häxan Sytant.
Jag köpte nyligen en amigurumibok med bra tips på ben, fötter och byxor. Författare: Elisabeth A. Doherty. Tyvärr hade jag då redan bråkat färdigt med häxan.
Hos mygurumi.blogspot.com finns också bra tips på hur man får tex en ärm att se ut som om den sitter utanpå armen.

anna sa...

Så himla söt!

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Jag tycker i alla fall att han är supersöt!

Kram på dig

TvaNystan sa...

Vilken mysig råtta! Saknar verkligen min tid som Waidorflärare när jag ser din blogg. Virkade en "GummanTö" som "sloga" på årtidsbordet med "Kung Bore" om en vid sidenduk som föreställde snön. Alltid hade man nått på gång som skulle vara på årtidsbordet för att symbolisera det som hände i naturen just då.... Nu behöver man inte.....

Ewa sa...

Men så söt mus! Själv håller jag på med en nalle, och just nu dennes pyjamasjacka. Får inte till den, utan tror det är nåt knas med mönstret. Måste nog skriva och fråga hon som gjort det, med risk för att verka trög... :S Kul är det iaf.

Ha en fin helg, med hopp om sol och värme.

Kram
/Ewa

Malin E sa...

Jag tyckte dne va jättesöt jag!
Sitter på jobbet just nu och kollar läget lite.Själv har jag intestickat eller virkat på evigheter justnu,vet inte vart lusten tog vägen men igår när jag fick min sytidning hem så kände jag igen äntligen att jag börjar bli sugen på att plocka fram sakerna igen!! Måste ju virka klart min filt om inte annat...fniss...Sugen på att stcika lite barnkläder är jag oxå nu när jag har så många söta mönster hemma,vem vet kanske i veckan.Så ska jag göra lite mer kort oxå...fniss..allt går i vågor för mig verkar det som.Vissa perioder är det mer kort och vissa perioder är det mer tyg opch garn.
Kram
Malin

Sussie sa...

Väldigt söt liten mus :) Sedan är jag stormförtjust i den stickade dockan Tuva-Li, är det något du säljer eller säljer mönster till? Ha en fin helg.

Pixi sa...

Tycker den blev hur bra som helst! Ha en skön helg! Kram =)

Mia stickar sa...

Han är så söt så!