torsdag 16 april 2009

Lyckliga jag

Idag har jag haft mycket trevligt besök av två gamla arbetskamrater. Eftersom jag blev sjuk precis när jag slutade har jag inte blivit avtackad än så de hade med sig underbara gåvor från arbetslaget och från församlingen, tusen tack om det är någon av er som läser. 

En superfin trä-ängel

En underbar växt med kruka helt i min smak... vit, hög och med en ängel på. Och det bästa av allt ett presentkort på garn :-) Så nu kan jag köpa på mig lite nytt och inspirerande material att jobba med. Jag hoppas på att må tillräkligt bra i eftermiddag så att jag kan åka iväg och handla, annars är det ju en dag imorgon också.

Hoppas ni har en härlig solig dag

KRAM!

17 kommentarer:

frisky frog sa...

Fina skaer du fått!
Jag skulle varit snabbare när det gäller garnen...
/Ha en skön vårdag och hoppas att du hittar något kul garn!

Fröken Elsa sa...

Förstår att du är lycklig. Trevligt besök, fina presenter och snart ett besök i garnaffären. Bättre kan det väl inte bli! :)

Kram M

Pockethexan sa...

Hej Peter Olofsson heter jag som skriver dessa rader på din fina och trevliga blogg. Det jag nu gör är kanske inte helt okej i bloggvärlden, men ibland så måste man få göra små "fulingar".
Ja, vad gör jag för "fuling" då, ja bli inte orolig, det är inga konstigheter, jag håller på att "ragga" folk till mi "Lilla Frus" blogg" Men "Herregud" männsika! kanske du då tänker kan hon inte göra det själv? Nej, faktiskt inte det är där problematiken ligger, hon är ryggskadad efter en svårare förlossning, 3:e barnet; sedan 15 år tillbaka så är hon till största delen sängliggandes. (ja, nu går det ingen nöd på henne, hon är ju gift med mig, en alldeles förtjusande liten man som pysslar om henne i princip dygnet runt).
Ja, problematiken är ju att hon har lite svårt pga av smärta och medicinering att vara och arbeta med datorn lite längre tid, så nu spar jag in en massa jobb till henne genom att kommentera inne hos dig. Självklart så sköter hon kontakten helt själv med dig om ni "tivs" tillsammans och du gillar litteratur, det är i princip det enda hon kan göra är att läsa och sitta/ligga vid datorn. Idag har jag gästinläggat hos henne, men det brukar jag inte göra, hänt någon gång bara. Men nu tänkte jag överraska henne med att nästa gång hon öppnar sin blogg så "kryllar" det av glada tjejer som vill boktipsa eller bara skriva om livet, smärta och elände i största allmänhet(ler). Nej, så illa är det inte, Hexan tycker om att se till det "friska" hos människan! Dagens inlägg handlade om fornnordisk mytolgi och det passar henne perfekt, hon är en riktig "vikingahuldra"!
Ja, stollen som skriver dessa rader heter Peter Olofsson och bloggr normalt på www.oumberligating.blogspot.com
PS: Det blir lite av massutskick denna kommentar så det kan hända att du "drabbats" av familjen Olofsson förut och gillade du inte oss då, så kanske du inte gör det nu heller så strunta bara i att kommentarssvara, fast då går du miste om mycket för trevligare människor får man leta efter, ja, ialla fall när det gäller min Fru, jag är väl som män är mest "grymtande" och "hungriga"!
Nej, som sagt nu ska jag inte stjäla mer utrymme i ditt kommentarsfält, läser alla bloggar som jag skriver detta i, säger det igen fin och trevlig blogg!

Pockethexan sa...

Hej Igen! Det är samma lirare som skrev kommetaren ovan, fast det var lite av ett massutskick för att "ragga" lite läsare till min Frus blogg, får jag använda ordet "salig" (ler) för de kommer hon bli när hon ser dina fina alster, verkligen. Teologi spännande, har du ork och lust och prata om ämnet. Har just gjort ett inlägg på min blogg www.oumberligating.blogspot.com om min favorit tid i historien när Sverige blev Kristnat på 1000-talet, ja nu var det inte så uttömande precis utan mer en presentation av en bok, fornnordisk mytologi.
Jag försökte lämna min Frus blogg men det gick inte utan att du försvann från skärmen. Ha det gott mvh från Peter Olofsson!

merethe sa...

Hei :) så nydelig engel du fikk i gave. Koselig å se bildene fra ditt påskepyntede hus :) klem

merethe sa...

Hei :) så nydelig engel du fikk i gave. Koselig å se bildene fra ditt påskepyntede hus :) klem

Sussie sa...

Oj vilka fina gåvor du fått och med änglar som är så underbara :) Ha en fin dag, kram

Anonym sa...

Så fina & omtänksamma presenter, förstår att du blev glad!

Sandra sa...

Vilka fina saker du fick. Ängeln är helt underbar.
Hoppas att din dag varit fin och att du mår bra.
Kram, Sandra

♥ Grabbarna Bus och Syrrans Mamma ♥ sa...

Hej! Jag vill bara säga att jag brukar kika in här då och då och jag blir alltid så glad av alla fina saker! Hälsningar Asereht

fale artut sa...

Så fina saker! Blir så glad för din skull!
Kram!

lolla sa...

hejsan
men gud vad snällt och härligt jättefina saker och nu får du gå och shoppa garn kul va??
kram lolla

Anns Gröna sa...

Så fina gåvor du fick - och så härliga arbetskamrater som skänkt dig dem!
Gillade hjärtbågen i den fina krukan.
Hälsn
Ann

oumberligating sa...

Hej! Verkligen stort tack för de trevliga svarskommentarerna som jag och min Fru fick ifrån dig, trevligt, metoden att göra något slags massutskick för att träffa nya och intressanta människor på bloggen fungerar inte alltid så bra, men i ditt fall så gjorde det och det är jag glad för. "Lilla Frun" är ganska dålig men hon kommer svara var så saker, men idag så ska jag försöka få ut henne och efter det så blir hon nog vilandes i några dagar, men sedan blir det full ös på skrivandet igen(ler). Kul med bilden på dig när du stickar din pläd, har själv bara stickat en gång i mitt liv och det var under min frus första graviditet för 20 år sedan, jag stickad en förskräcklig babypläd som aldrig blev använd, bara restgarner, men vi hade det djäkligt mysigt hon och jag och "magen" när vi satt där och stickade på förmidagarna på helgen. "Magen" är nu är 20 år gammal och två meter lång. Livet är ett under! Ser att du precis som jag försöker hålla din blogg ämnesrelaterad och du ursäktar dig lite när du gör en avstickare, gör inte det, det är det som håller bloggen "levande" och man ser att det finns en männsika bakom, fint tycker jag, min blogg spårade ut ordentligt. I början tänkt som en enbart inredning, design och antik blogg, sedan blev det något helt annat, gissa vad som händer, när jag gjorde en inlägg om ett "personligt vattenreningsrör" framtaget för tredje världen, då bad några "bloggare" om att bli borttagna ifrån min blogg, de ville inte finnas med i någon "biståndsblogg" som en kvinna skrev, då hade hon lika gärna kunnat vara med i Amenysti!!!
Att människor nu inte svara på mina kommentare det har jag full förståelse för för nu är min blogg både "stökig" och "provocerande" i vissa fall, det vet jag. Men jag står för det jag skriver och tycker, finns med namn och bild om någon blir förbannad(ler).
Trevligt att du vill prata religon, teologi, spännande ser att du har mail här bredvid, skriver på den senare!
Ha nu en riktigt fin och trevlig helg Mvh från Peter!
PS: Var inte orolig jag ska inte plåga dig med allt för mycket text och jag har full respekt för om det ibland går veckor innan man får en svarskommentar/mail, jag tycker bloggen ska få ta sin tid, en tjusning i sig!

kristina sa...

Underbart att ha vänner som ger en så fina presenter.. just när man behöver dem dessutom!

metamorphosis sa...

Underbart med besök av vänner och bekanta!
Den snidade ängeln var väldigt vacker, och möjlighet att köpa lite garn är ju inte helt fel det helle... ;-)

Gerda-Thyra sa...

Så fin trä-ängeln är... och trevlig blogg!
Hittade hit just nu... vet inte riktigt HUR jag kom hit, men här är jag iallafall!