måndag 9 mars 2009

LO 3

Mitt tredje scrapbooking projek tog lite längre tid. Efter mycket putsande känner jag mig äntligen nöjd. Ordet är upptäckarglädje och det gestaltas underbara Isak, min underbara systerson. Här är han ett halvår ungefär och ålar runt på vår gräsmatta. 

Det var så kul att använda de fina utstansade motiven jag fick av pysselmamman. Nyckelpigorna är så söta. Tyvärr vägrar blogger lägga in mina andra bilder åt rätt håll så ni får nöja er med den här som är tagen lite från snedden. Bilden är klickbar ifall ni vill se mer detaljer.

Hoppas ni har en härlig dag, Kram/Veronica

8 kommentarer:

Fru P sa...

Jag älskar också strumpstickor, är konservativ och gillar inte alls "magic loopen" till strumpor. Men nytänkande är ju också bra, för dem som vill!

pysselmamman sa...

Vilken söt Lo du har fått ihop! Visst är nyckelpigorna jättesöta! Kommer inte ihåg om jag skickade med små myror? de är också jättegulliga?

anna sa...

Åh, så fin!!

Krumelur sa...

Snyggt blev det!!

Jo det är många delar men det går rätt fort ändå faktiskt... prickarna som tar längst tid bara... :)

Provvirkningen är snart klar... bara översta kanten kvar nu!! :)

Malin E sa...

Jättefin!!!
Du får redigera bilderna i psp så att du får dom på rätt håll när du ska ha in dom på bloggen. =o)
Jag har ju massor av dies att stansa ut i till scrapbooking men jag använder mest alfabeten faktiskt när jag gör nåt...fniss...får nog ta tag i det där men lite kortsaker har jag fått upp så kanske kanske kan det bli nåt kort nu i veckan om inte annat.Jag är SÅ sugen,fast jag är ju sugen på allt möjligt så jag borde typ ha 8 armar eller nåt.
Kram Malin

Sofias värld sa...

Det blev ju jätte fint! Nyckelpigorna passar bra ihop med bilden.

Kram
Sofia

kicki sa...

Nu har jag läst och tittat på hela din blogg, och jag måste säga att jag tycker att du är otroligt skicklig och fantasifull.Man blir glad av din mysiga blogg.Är själv en stor pysslare och handarbetare,och brukar kika runt på olika bloggar för att få lite nya ideer.Tänk vilken skapar anda det finns i stugor och slott runt om i världen,,,,,,<3

Cantina sa...

Vilken underbart somrig LO!! Nu längtar jag till sommaren :-)