fredag 6 mars 2009

Fina bloggvänner


Så här mycket fina utstansade motiv fick jag med posten igår av Pysselmamman från pysselmammans blogg. Det är så fint alltihop och jag vill sätta igång med scrappandet på en gång. Tusen tack!

Idag har jag haft det svårt med kreativiteten. Hur jag än har gjort har det inte blivit bra. Jag kan inte sticka eller virka för att händerna och armarna gör ont. Jag har fastnat i scrappandet för att jag blir frustrerad över att jag har så lite papper att scrappa på. Och jag får ont i ryggen av att klippa och nåla inför syprojekt. Uch jag känner mig som ett litet skrutt. Jag är sprickfärdig av inspiration men den vill liksom ine komma ut.

Nu ska jag sätta mig vid scrap-bordet ett tag och försöka använda mina nya fina utstansade motiv till att piffa upp mina fula papper. Köpstoppet känns extra tufft nu när jag verkligen vill köpa nya papper... Sedan hoppas jag att händerna ska hålla för i alla fall ett varv på pläden.

Hoppas ni har en fin kväll, Kram/Veronica

5 kommentarer:

TvaNystan sa...

Förstår vad du menar... Var på GregoriaMarkanden igår och det var massor av ullgarn för 30kr/hg i underbara färger.... Suck!

lolla sa...

Hejsan
vilken rolig blogg du hade
och vad fina saker du gör
hit kommer jag tillbaka och kikar
kram lolla

Johanna sa...

Usch, jag hoppas verkligen värken ger med sig snart!

anna sa...

Stackare :-(. Hoppas du blir bättre snart!
Kram

Eva sa...

vilken fin blogg du har ! hittade hit och kommer att hälsa på igen.
Tuva-Li är hur söt som hellst !
pluss mycke annat som du gör som är fint