torsdag 5 mars 2009

Är det någon som vill köpa böcker?

Det här inlägget är varken ulligt eller gulligt. Jag har rensat i bokhyllorna inför flytten och tänkte att det kanske finns någon annan som är intreserad av att läsa de här böckerna. Om du vill köpa nån så skicka bara ett mail till veronica.tingvall@gmail.com. Alla böcker är i fint skick, vissa är till och med olästa (bokklubbsböcker som glömts att avbeställas).

"Tjej-pocket" 10 kronor styck plus porto (Jag hatar att kalla böckerna så men det känns som bäst beskrivning på vad det är för något) 

"Tjejböcker" på engelska, två pocket, en inbunden. Pocket 10 kronor styck, Den inbundna 20 kronor eller alla tre för 30 kronor plus porto.

Inbunden bok 30 kronor plus porto. SÅLD!

Inbundna deckare.

Liza Marklunds tre senaste 30 kronor styck plus porto (den nyaste är lite vattenskadad på omslaget annars är de väldigt fina) En plats i solen- SÅLD!

Peter Robinsson 30 kronor styck plus porto

Torey Haydens Skymmningsbarn 15 kronor plus porto

3 diktsamlingar på engelska, Alla tre 10 kronor plus porto SÅLDA!

Att växa genom möten av Kay Pollak 20 kronor plus porto SÅLD!Övriga pocketböcker 10 kronor styck plus porto (klicka på bilden om du inte ser titlarna) SÅLDA!Dessutom tidningarna "I form" och "Hälsa" 5 kronor/nummer plus porto. Jag har nästan alla nummer från och med två år tillbaka. Man kan beställa slumpmässiga nummer, via årstid , månad eller kanske tema. Om du köper många så kan man göra paketpris. Särskilt Hälsa tycker jag är en väldigt läsvärd tidning.
Hoppas du hittar nåt du vill ha. Tipsa gärna folk ni känner som kanske skulle vara intresserade. 
Vi hörs sen, Kram/Veronica

2 kommentarer:

Ida´s amigurumi sa...

Hej, Jag vill köpa Torey Haydens Skymmningsbarn! Har flera av hennes böcker men faktiskt inte den nyaste. Du kan maila mig på Ida_skoog@hotmail.com med kontonummer så mailar jag tillbaka min adress. Visst kan boken skickas i sånt där vadderat kuvert för typ 25:-? Mvh/Ida

kicki Lundgren sa...

Hej!
Jag skulle vilja köpa Liza Marklunds
en "plats i solen".
Min mail:
kicki.krumelur@comhem.se
Hör gärna av dig vare sig du har kvar boken eller ej.
Mvh Kicki.