tisdag 10 februari 2009

Påbörjad mössa


Jag gillar att ha många projekt igång men eftersom jag tycker att det är så jobbigt att börja på saker så har det blivit lite få projekt igång på sistone. Nu försöker jag ändra på det genom att starta på lite olika projekt. Idag har jag börjat på en mössa. hela vintern har jag gått utan nån fin mössa eftersom alla försök jag har gjort har misslyckats på olika sätt. Den här är stickad i baby-eco-ull och jag hoppas verkligen på att den här ska funka. Jag är lite rädd att den bli för liten men den borde passa. Vi får väl se.... 

Jag vill också passa på att pusha lite för mönsterarkivet. Har ni aldrg varit inne där så gå in på en gång. Där finns mönster till det mesta. Stickning, virkning, sömnad och pyssel...väldigt mycket inspiration. Tack Mia och Elin för denna fina sida.

Hoppas ni har haft en fin dag, Kram/Veronica

5 kommentarer:

svartanova sa...

Vad lustigt! Jag började också sticka en mössa idag, men har inte kommit så långt än. Det ska bli spännande att se om den passar så småningom. Ska bli spännande att se hur din mössa växer fram!

Trevlig kväll!

Heimlaga sa...

Att börja på projekt är ju roligt, jag tycker att det är jobbigare att avsluta...
Tuva-Li blev verkligen jättesöt! Lite Lilla My stuk över henne, kanske mest frisyren, för hon ser ju inte arg ut...

Viktoria sa...

Jag hååller med mönsterarkivet är toppen! :o)

Ska bli spännande att se hur din mössa blir!

Kram/ Viktoria

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Ja den blev riktigt god. Jag är lite skeptisk till spenat men jag hade i lagom mycket så det funkade. HOppas den är lika god när jag värmer den till lunch idag...
Haha, usch då. Ja David är ju inte så kräsen av sig.

Pernilla sa...

Tack för tipset om Mönsterarkivet. Det ska jag lägga till i min bokmärkeslista. Det är visst populärt med mössor. Vi fick den första riktiga snön här i Skåne igår så det kan ju behövas.