onsdag 4 februari 2009

Denna dag, ett liv


Idag tänker jag prova något nytt. Jag har så lätt att bli fast vid en sak i flera timmar när jag går hemma ensam. Idag tänker jag prova att inte utöva en aktivitet mer än 45 minuter i sträck på så sätt kanske jag hinner göra lite av varje, det finns ju så mycket jag vill göra och lite som jag borde göra som att tvätta och plugga.  Nu är bara frågan: Var ska man börja?

Innan jag listar ut det vill jag tipsa om min kära vän Beas nya blogg Kolla in den vettja när ni får lite tid över idag. Hoppas ni får en fin dag så ses vi antagligen i kväll.

Kram/V

7 kommentarer:

Beatrix82 sa...

Vilken fin bild!
Och din blogg är one of a kind.. så hemtrevlig, mysig och personlig. Du är så duktig på att lägga upp bilder också. Gör det hela så mycket mer levande. Tack för reklamen du gör för min blogg! Vilken press, haha! Hur 17 har du fått till alla fina bilder på sidan - är det under Gadgets?
Och "etiketter" är jag också nyfiken på hur det fungerar.

Sedan att du länkar till typ 100 andra fina bloggar gör ju det hela så mkt bättre - jag som knappt följer några bloggar... suck, det här kommer att bli svårt.

Ha det bäst!

Kram / B

Handla sa...

Jag har precis samma problem. Skolböckerna ligger och stirrar på mig! haha..

VirkStina sa...

ska genast surfa vidare till B!Hoppas du får en fin dag och får lite olika saker gjorda!

Botti sa...

Ingen dum idé det där med att ta en liten stund till allt man vill göra... lyckas visserligen alltid fastna på nummer tre på min lista! Pyssel...

Vad den har växt din pläd! Är super fin! :)

Kram
/B

Sagofe sa...

Vad är det för typ av djurögon du köpt? Jag har letat som en dåre efter svarta ögon och nosar, men de enda ögon jag hittat är vita med svarta prickar som far omkring. Nosar har jag inte hittat alls.

Prinsessan och jag sa...

Vilken enorm energi du har med sticknålen och virknålen! Pläden kommer att bli superfin! Trevlig kväll!/Yvonne

Prinsessan och jag sa...

Joo, det är bra jag blir uppdaterad på kyrkoåret! Jag har blivit så lat på komma mig till kyrkan under mammaledigheten. Det blir väl så när man jobbar där. Men jag trivs när jag sätter mig och inte vet vilken söndag eller text som gäller...det är avkopplande att bara bli bjuden på gtj./Yvonne