onsdag 14 januari 2009

Om livet som groda, i väntan på mitt garn

I våras hade vi (alla barnledare i svenska kyrkan i linköping) barnens katedral i Linköpings domkyrka. Det var en dag full av lek, gudstjänst, sång och musik. Jag var utklädd till groda vid detta tillfälle. Jag och två kollegor hade hand om musikunderhållningen. Dräkten bestod av D´s skjorta från försvaret och gröna tights. Huvudbonaden sydde jag kvällen innan av ett grönt linne, lite tyg från ikea och lite kartong. 

Senare blev grodan lite mindre och absolut sötare...


Inga paket idag heller. Jag väntar på två garnbeställningar, en tygbeställning och nya stickor. Jag längtar mest efter garnet så att jag kan fortsätta på min pläd, det är verkligen jobbigt att inte kunna fortsätta.

Jo, då jag har provat amigurumis. Just nu var jag dock lite sugen på att sticka något eftersom jag får lite ont i händerna av virkande. Idag var jag dock lite sugen på att virka en muffin men jag hade inget garn som jag tykte passade. Det är så konstigt. Jag har hur mycket garn som helst och ändå känner får jag ingen inspiration av det jag har.

Hoppas ni har en fin dag. Själv känner jag mig lite krasslig, det blev nog lite för mycket stress de senaste dagarna (jag tål ingenting nu för tiden).

Kram/V 

6 kommentarer:

TvaNystan sa...

Vilka fina frôska (grodor) *ler*

Assishantverk sa...

Tänk att det alltid känns som en evighet från det att man gjort sin beställning tills man får den. Ordspråket Den som väntar...stämmer inte när man väntar på garnbeställningar. Då väntar man ALLTID för länge!!!
Assi

Viktoria sa...

Det var dom sötaste grodorna jag sett på länge!

Handla sa...

Haha, vilken bra groddräkt! perfekt uppiggning nu i vinterkylan!

MiA sa...

Men vad komiskt! Jag tänkte att det kanske fanns någon ledtråd till "frogga" här på din blogg.. så hittar jag två söta grodor och tänker att "ah - det betyder nog att klä ut sej till groda" .. men sen "nä - det är det nog inte egentligen".. och så googlade jag lite. NU har jag också hittat vad frogga är. Nya kunskaper är alltid bra. Tack tack.

Kram
MiA

Skaparstigen sa...

Vilken härlig outfit!