onsdag 13 maj 2009

snälla postlådan

Så här fina saker fick jag från brevlådan igår. Strumpstickor och rundsticka i storlek 8 som ska passa till nästa tröja jag ska börja på. I helgen handlade jag nämligen en himla massa svart Eskimå-garn för 17 kronor nystanet. Jag hade ju mitt fina presentkort så jag köpte eskimå för alltihop (eftersom det var rea) så att jag har så det räcker till en tröja och en mössa. Dessutom hade jag beställt en kort rundsticka för babymössor och annat smått. Alla stickor är knitpros symphonie wood.  Allt är beställt hos garnhärvan.  

Idag var inte brevlådan sämre då fina, fina pysselmamman har skickat ännu mer utstansat (som man använder till scrapbooking) till mig. Jag blev så glad, tusen tack!  De här rosorna får du av mig.... (tyvärr inte lika användbara)

Idag har jag börjat äta en massa läskig medicin som gör mig alldeles vimmelkantig så om jag är lite tyst och inte kommenterar så mycket på ett tag så är därför.

Kram/Veronica

8 kommentarer:

Sandra R sa...

Vilka fina stickor! De hade jag velat ha stående i en vas, bara för att visa upp dem.
Jobbigt med vimmelkantig medicin, hoppas det ger med sig efter hand.
Må så gott, Sandra

Malin E sa...

usch va jobbigt med medicinen.De värktabletter jag har år jag illa av så jag vet hur det är.
vet hur det är med ekonomin, jag är ju ensam med 2 barn och hs och jag är glad varenda månad man får budgeten att gå ihop överhuvudtaget, usch så trist det är att aldrig ha pengar som man bara kan få slösa på massa roliga saker.
kram malin

Kerstin sa...

Har samma stickor som du,man blir bara så glad av att se dem. När det gäller medicin så tänk att här bestämmer jag...... om jag skal må illa eller. Tore bara trivs och pratar om sin fina barndom.Håller tummarna för att du skall må bättre

Ilsefin sa...

Vilken snäll brevlåda du har! Nästan som Pippis sockerdricksträd, fast för slöjdsaker :)

Tråkigt att du behöver medicin som gör dig vimmelkantig. Hoppas att vimlandet snart gå över och att medicinen gör underverk!

Ewa sa...

Men, har du också en snäll brevlåda! Va trevligt.
Älskar verkligen mina virknålar. Har ifs bara testat 1,75:an, men den är himmelsk. Blir fler sådana, lite grövre.

Meiciner är skit. Har haft samma med mina. Man tar dem mot en "krämpa" och får en massa andra... Yrsel kan dock gå över efter några dagar, annars kontakta läkaren får då är det inte acceptabelt, och du kan få byta sort.

Kraaaam
/Ewa

Ewa sa...

Hej vännen!

Ja, jag med. Ska lägga in en till order nästa månad tror jag. Nu är det så många utgifter med barndop och konfirmationer som det ska handlas presenter till.

Vet vad du talar om. Har själv ätit medicin mot depression/ångest, som i sin tur gav mig inre stress, och de tar ett tag innan de hjälper. Kan som du skriver förvärras först. För mig hjälpte faktiskt dagliga prommenader ute i solskenet/ljuset och mitt handarbete när jag sedan orkade ta mig ro att sitta still. Innan dess kunde jag inte läsa, se TV, handarbeta etc. Var upp och vandrade efter ett tag. Minns då jag första gången tvingade mig själv att se en hel film. Kändes som en seger efteråt. Eller, då jag kunde sova en hel natt utan att vakna med ångest.

Så jag vet precis Veronica vad du går igenom. Inte lätt för de som inte varit där kanske, de tycker bara man ska rycka upp sig...
Men det blir bra sen. Jag lovar. Tur iaf att vi har handarbetet som du skriver. Det är balsam för själen! Som meditation.

Kram på dig du fina
/Ewa

lolla sa...

hejsan
vilka fina stickor du beställt.
Du gör mig sååå sticksugen, men tiden finns inte riktigtjust nu.Därför är det så kul att kika in hos dig och titta på dina projekt, du är så duktig.
Hoppas du mår bättre idag
kram lolla

Anette sa...

Här får du kramar av mig för att du ska bli friskare fortare.
Krya på dig

Kram @nette