tisdag 18 januari 2011

Just a quick hello


I should really go to bed but I just wanted to show these tiny shelves I made from wooden boxes last week. I love the colors it brings to my craft room!

In Swedish: Jag borde verkligen gå och sova men jag ville bara visa den här pryl-hyllan jag gjorde för nån vecka sedan. Den är gjord av små trälådor från Ikea. Jag gillar verkligen färgerna plus att det är underbart att ha ett bra ställe att förvara alla små saker som inspirerar.

Lots of love/Veronica

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Åh! Vilken härlig idé! Fan... Vi MÅSTE ses snart! En helgdag vore det bästa för då behöver jag inte bekymra mig om Tetran! När kan du? :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Wow säger jag bara! Jättefint ju :O

LadyNight sa...

Urmysig prylhylla! :)

A'laEmmeli sa...

Såååå läcker och snygg! Förstår att du måste vara helnöjd och jag blir både lite avis och sugen på att göra något liknande... du är inspirerande med allt ditt fina pysslande! :D Så hur har du fäst ihop hyllorna egentligen, om du vill dela med dig hur du gjort så skulle jag bli jätteglad och tacksam! :D Kram Emmeli

Malin sa...

Verkligen jättefint, måste nog skapa något liknande här hemma! Tack för mängder av härlig inspiration!

Kramar malin

Veronica Tingvall sa...

Oj va dålig jag är på att svara Emmeli. Eftersom jag verkligen är dålig på att bygga och så limmade jag ihop hyllorna med hobbylim, sen så borrade jag hål i dom och knöt med snöre. Inte det snyggaste och inte det bästa men det funkar i alla fall :-)

Tack för alla fina ord
KRAM

Linda sa...

Precis vad jag skulle behöva. Har verkligen brist på förvaring i pysselhörnan. Det väller över snart... =)